Duyuru

Collapse
No announcement yet.

şuanda prozac içiyorum ve yan etkisi sık sık idrara çıkmak ilacı değiştirmek istiyoru

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• şuanda prozac içiyorum ve yan etkisi sık sık idrara çıkmak ilacı değiştirmek istiyoru

doktora sık sık idrara çıktığımı hatta 15 dakikada bir yarım saatte bir geldiğini söyledim öyle yapmaz dedi ben de başka ilaç yazmasını söyledim yıllar önce kullandığım cipralex olabilir dedim o da o zaman sen kendin eczaneye git kendin ilaç al bana gelme dedi sonra yazdı ama kötü olursan karışmam dedi
    benim sorunum şu cipralex ben de tansiyon düşüklüğü yapıyordu serumlarla falan kendimi geliyordum
    içeceğim başka da ilaç kalmadı tüm ilaçları denedim piyasadaki sizce ben ne yapmalıyım?

Psikiyatri yanında birde idrar yollarıyla alakalı uzmana görün fikir al derim..

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavimor View Post
      doktora sık sık idrara çıktığımı hatta 15 dakikada bir yarım saatte bir geldiğini söyledim öyle yapmaz dedi ben de başka ilaç yazmasını söyledim yıllar önce kullandığım cipralex olabilir dedim o da o zaman sen kendin eczaneye git kendin ilaç al bana gelme dedi sonra yazdı ama kötü olursan karışmam dedi
      benim sorunum şu cipralex ben de tansiyon düşüklüğü yapıyordu serumlarla falan kendimi geliyordum
      içeceğim başka da ilaç kalmadı tüm ilaçları denedim piyasadaki sizce ben ne yapmalıyım?
      idrar yollarina baktir.belki ilacla ilgisi yoktur.tesadufen iilaca basladigin zaman gelismistir.
      bi de seni bu kadar yipratacak(seruma baglayacak) bi ilaci kullanmaman gerek.tansiyon bunye icin onemli.kalici hastalik bile birakabilir.
      idrar yolu iltihabi varsa..1 ilacla hallolur.buyuk bi sorun dehil.ayrica bi daha olmamasi icin d8kkat etmen gereken seyler hakkinda bilgi alirsin

Hayat kúcúk seylerden olusur.
      Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

prozac nedeniyle olduğuna emin misin ?
        ego sum qui sum ...

Yorum

arkadaşlar idrar yolları iltihabım yok ilacın yan etkisinde de yazıyor bazı bünyelerde sık sık idrara çıkma diye

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
            prozac nedeniyle olduğuna emin misin ?
            evet çünkü bu ilacı içtim içeli böyle bir problemim var idrarımda yanma olmuyor ama sık sık çıkma oluyor

Yorum

arkadaşlar idrar yolları iltihabım yok ilacın yan etkisinde de yazıyor bazı bünyelerde sık sık idrara çıkma diye
              Doktor haklı sen teşhisi kendine koyuyorsun adamı meşgul etmemek lazım

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade

Yorum

evet çünkü bu ilacı içtim içeli böyle bir problemim var idrarımda yanma olmuyor ama sık sık çıkma oluyor
                Tahlil yaptirdin mi?her idrar iltihaplanmasinda siddetli bi yanma olmaz..

Yorum

kesin bu ilaç yüzünden idrar iltihabı ile alakası yok
                  Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
                  Tahlil yaptirdin mi?her idrar iltihaplanmasinda siddetli bi yanma olmaz..

Yorum

İdrar yolu iltihaplanması olsun yada olmasın önemli olan o değil gidersin benim sık sık idrarım geliyor ve bu şu ilaçtan sonra oldu psikolojik tedavi görüyorum dersin o da dengeleyecek ilaç yazar yada bir akıl verir.kesin şu ilaçtan deyip seni daha kötü etkileyen başka ilaç kullanıyorsun.. Sence mantıklı olan nedir?

KuzuZade

Yorum

kesin bu ilaç yüzünden idrar iltihabı ile alakası yok
                      tamam da.o ilac yuzunden olsa da git bi tahlil yaptir.oyle ele bu ihtimali..
                      ben bile merak ettim simdi

Yorum

arkadaşlar bunca yıldır idrar yolu iltihabı çok oldum onun nasıl bişey olduğunu biliyorum o değil çünkü biliyorum tahlile gerek yok ayy çıldırcam
                        Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
                        tamam da.o ilac yuzunden olsa da git bi tahlil yaptir.oyle ele bu ihtimali..
                        ben bile merak ettim simdi

Yorum

belki yapmaz tansiyon o yıllar önceydi yıllarla birlikte bazen yan etkisi değiştyor ilaçların
                          Orjinal yazı sahibi: BeyZade View Post
                          İdrar yolu iltihaplanması olsun yada olmasın önemli olan o değil gidersin benim sık sık idrarım geliyor ve bu şu ilaçtan sonra oldu psikolojik tedavi görüyorum dersin o da dengeleyecek ilaç yazar yada bir akıl verir.kesin şu ilaçtan deyip seni daha kötü etkileyen başka ilaç kullanıyorsun.. Sence mantıklı olan nedir?

Yorum

belki yapmaz tansiyon o yıllar önceydi yıllarla birlikte bazen yan etkisi değiştyor ilaçların
                            sen "OKB" sin belli oldu

KuzuZade

Yorum

arkadaşlar bunca yıldır idrar yolu iltihabı çok oldum onun nasıl bişey olduğunu biliyorum o değil çünkü biliyorum tahlile gerek yok ayy çıldırcam
                              tamam sakin ol
                              Sen prozaci kullanmamayi kafana koymussun.

Yorum

İşleniyor...
                              X