Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu kızlar ne istiyor ????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu kızlar ne istiyor ????

Evet arkadaşlar soru gayet açık ve net şimdiki kızlar ne istiyor erkeklerden beklentisi nedir ?
    şöyle izah edeyim 1 hafta önce okuldan bir kıza teklif ettim beni reddedti. çok canım sıkıldı. 2 senedir kesiştiğim bakıştığım hoşlandığım kızdı. okuldan çıktığı birisi yok acaba bu kızlar ne istiyor ne bekliyor * bana kalırsa şimdiki kızlarrın beklentisi yüksek hepsi doktor mühendis bekliyor forumdaki arkadaşlar ne düşünüyor acaba bu konuda ?

Açık konuşmak gerekirse erkerlerden birşey beklemiyorum. Benim bekletim hayatla ve hayallerimle..

Buna ortak olacak kişiden dürüstlük isterim. Yalan dolanla uğraştırmasın beni, oyun oynamasın zaten oynatmam hayatının dersini veririm ona

Yorum

Orjinal yazı sahibi: govinda View Post
      Açık konuşmak gerekirse erkerlerden birşey beklemiyorum. Benim bekletim hayatla ve hayallerimle..

Buna ortak olacak kişiden dürüstlük isterim. Yalan dolanla uğraştırmasın beni, oyun oynamasın zaten oynatmam hayatının dersini veririm ona

eyvallah onda haklısın bende isterim karşımdaki insan dürüst olsun yalan söylemesin ..

Yorum

şimdiki kızların burnu çok havada kendi tiplerine bakmadan yakışıklı zengin karizmatik erkek istiyorlar istekleri ferrari kızın kendisi Murat 131
        bu söylediklerim genelde uzakdan uzağa bakışma falan için geçerli
        tanıştıkdan sonra biraz dil varsa konuşmayı biliyorsan espiriliysen falan kızı bağlayabilirsin
        dürüstlük falan filan sonraki işler onlar
        Last edited by Phonema; 09-10-2014, 07:38 PM.
        Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
          şimdiki kızların burnu çok havada kendi tiplerine bakmadan yakışıklı zengin karizmatik erkek istiyorlar istekleri ferrari kızın kendisi Murat 131
          bu söylediklerim genelde uzakdan uzağa bakışma falan için geçerli
          tanıştıkdan sonra biraz dil varsa konuşmayı biliyorsan espiriliysen falan kızı bağlayabilirsin
          dürüstlük falan filan sonraki işler onlar

aynen katılıyorum kızın kendisi murat 131 Mercedes gibi erkek istiyor...

Yorum

Kızları yargılamadan önce kendimize baksak ?? İğne çuvaldız olayı..!! Tencere dibin kara benimki senden kara
            ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
              Kızları yargılamadan önce kendimize baksak ?? İğne çuvaldız olayı..!! Tencere dibin kara benimki senden kara

bakıyorum bakıyorum ama bir türlü anlam veremiyorum ....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dertli_dertli View Post
                bakıyorum bakıyorum ama bir türlü anlam veremiyorum ....
                Senin anlattığın olayda durum farklı kardeşim..! Olay senlik değil. Ben genel olarak yazdım...! Kızları biraz da biz adamlar bu hale getiriyoruz...! Senin olayı tenzih ediyorum.. Sen madursun
                ........

Yorum

Senin anlattığın olayda durum farklı kardeşim..! Olay senlik değil. Ben genel olarak yazdım...! Kızları biraz da biz adamlar bu hale getiriyoruz...! Senin olayı tenzih ediyorum.. Sen madursun

kardeş bana biraz teselli ver moraim çok bozuk ...

Yorum

burada teselli verebilecek bir durum yok.
                    bazı erkekler kızlar için çekicidir, bazıları da değildir.
                    aynı şekilde bazı kızlar erkekler için çekicidir, bazıları da değildir.
                    psikiyatrik hastalığı olan kişiler karşı cinse karşı cazibelerini önemli ölçüde yitirirler.
                    özellikle erkeklerde sosyal fobi en ciddi sorundur bu konuda.
                    benim de en zorlandığım konu olmuştur. yani benim durumum da farklı değildir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: buhurizade View Post
                      burada teselli verebilecek bir durum yok.
                      bazı erkekler kızlar için çekicidir, bazıları da değildir.
                      aynı şekilde bazı kızlar erkekler için çekicidir, bazıları da değildir.
                      psikiyatrik hastalığı olan kişiler karşı cinse karşı cazibelerini önemli ölçüde yitirirler.
                      özellikle erkeklerde sosyal fobi en ciddi sorundur bu konuda.
                      benim de en zorlandığım konu olmuştur. yani benim durumum da farklı değildir.

benim için herşey bitti artık. okulu bırakacam ben o okula o kızı görmek için gidiyordum artık okulun bir alamı kalmadı benim için.... zaten hep böyle oluyor arkadaş armudun iyisini hep böyle ayılar yiyor tipsiz 5 para etmez adamların yanında manken gibi kızlar var sen benim okuduğum okuldaki erkeleri görsen gelip bana temiz dürüst bir adammısın dersin. bizim okulda öyle ne tipler var at hırsızı gibi içeriye girmiş mahkumlar it kopuk serseri bizim onlardan ne eksiğimiz avr ????

Yorum

kardeş bana biraz teselli ver moraim çok bozuk ...
                        Olmadıysa zorlama boşver beklemede kal. Şu durumda üsteleme..!
                        ........

Yorum

onları bu havalara sokan biz erkekleriz aynen öyle .
                          ego sum qui sum ...

Yorum

benim için herşey bitti artık. okulu bırakacam ben o okula o kızı görmek için gidiyordum artık okulun bir alamı kalmadı benim için.... zaten hep böyle oluyor arkadaş armudun iyisini hep böyle ayılar yiyor tipsiz 5 para etmez adamların yanında manken gibi kızlar var sen benim okuduğum okuldaki erkeleri görsen gelip bana temiz dürüst bir adammısın dersin. bizim okulda öyle ne tipler var at hırsızı gibi içeriye girmiş mahkumlar it kopuk serseri bizim onlardan ne eksiğimiz avr ????
                            temiz,dürüst,efendi kategorisindeysen zaten kızların ilgisini çekmen zor .
                            ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                              temiz,dürüst,efendi kategorisindeysen zaten kızların ilgisini çekmen zor .
                              evet sorun bende herhalde ? okulda görsen ne adamlar var içeri girmiş çıkmış mahkumlar at hırsızı gibi tipler. hele öyle kızlar var ki kızın başı örtülü pantol giyiyor sigara içiyor hangi erkeğin masasına oturacağını şaşıryor ne adamlar var beee....

Yorum

İşleniyor...
                              X