antidepresan ilaç kullanırken ağrı kesici kullanabilir miyim .. baş ağrısından ölecem...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum
Collapse
X
-
Antidepresanla birlikte ağrı kesici de, antibiyotik de, grip ilacı da, kas gevşetici de kullanabilirsin. Antidepresan minimum 6 ay kullanılıyor ama ağrı kesici ihtiyaç halinde günde en fazla 2-3 tane atılan bir ilaç. Geçmiş olsun. Migrenin de olabilir bu arada.
Yorum
-
Aslında ağrı kesicinden daha da önemlisi antidepresanları tiramin zengini proteinlerle almaman.
Ağrı kesiciler, anti depresanın verimini azaltır ama tiramin zengini proteinler daha tehlikelidir.Bunlardan uzak durmalısın, örneğin soya sosu, tavuk veya dana ciğeri,incir, bakla, gibi besinlerle beraber tüketmeİster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
Malcolm X
Yorum
-
Ben de aynen böyle biliyorum, abim doğru demiş.. Migren tuttuyosa ilaç almadan ağrı kesici almadan zaten geçmezOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostAntidepresanla birlikte ağrı kesici de, antibiyotik de, grip ilacı da, kas gevşetici de kullanabilirsin. Antidepresan minimum 6 ay kullanılıyor ama ağrı kesici ihtiyaç halinde günde en fazla 2-3 tane atılan bir ilaç. Geçmiş olsun. Migrenin de olabilir bu arada.........
Yorum

Yorum