Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bilen arkadaşlardan cevap bekliyorum

antidepresan ilaç kullanırken ağrı kesici kullanabilir miyim .. baş ağrısından ölecem...

ağrı kesici baskın çıkar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FelsefeciSinan View Post
      ağrı kesici baskın çıkar
      Ağrım geçsin de baskın çıksın..Ben kötü etkileşim olmasın diye sormuştum asprin fln içmeyin yazıyo bazı yerlerde anlamadım..

Yorum

yani anti depresanın etkisini azaltır.

Yorum

vallahi ben antidepresan ve antipsikotikle ağrı kesci + antibiyotik bile kullandığım oldu.
          Never Back Down

Yorum

içtim gitti ..saolun...

Yorum

Antidepresanla birlikte ağrı kesici de, antibiyotik de, grip ilacı da, kas gevşetici de kullanabilirsin. Antidepresan minimum 6 ay kullanılıyor ama ağrı kesici ihtiyaç halinde günde en fazla 2-3 tane atılan bir ilaç. Geçmiş olsun. Migrenin de olabilir bu arada.

Yorum

İlaçla aralarında biraz saat farkı olursa sorun olmaz.Arka arkaya kullanırsanda mühim değil ama ya antideprasan ilacının etkisini azaltmış olursun ya da ağrı kesici ilacın etkisi biraz azalır.Bildiğim bu.

Yorum

Aslında ağrı kesicinden daha da önemlisi antidepresanları tiramin zengini proteinlerle almaman.
                  Ağrı kesiciler, anti depresanın verimini azaltır ama tiramin zengini proteinler daha tehlikelidir.Bunlardan uzak durmalısın, örneğin soya sosu, tavuk veya dana ciğeri,incir, bakla, gibi besinlerle beraber tüketme
                  İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                  Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                    Antidepresanla birlikte ağrı kesici de, antibiyotik de, grip ilacı da, kas gevşetici de kullanabilirsin. Antidepresan minimum 6 ay kullanılıyor ama ağrı kesici ihtiyaç halinde günde en fazla 2-3 tane atılan bir ilaç. Geçmiş olsun. Migrenin de olabilir bu arada.
                    Ben de aynen böyle biliyorum, abim doğru demiş.. Migren tuttuyosa ilaç almadan ağrı kesici almadan zaten geçmez
                    ........

Yorum

arkadaşlar hepinize teker teker teşekkür ederim..

Yorum

İşleniyor...
                      X