Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kız arkadaş ve sevgili sorunu ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kız arkadaş ve sevgili sorunu ?

Arkadaşlar merhaba,

Hayat tarzım nedeniyle hiç kızlara yakın olamadım ve bu da tam cinselliğin başladığı sıralara geldi. Kendimi 14 yaşımdan beri internetten tatmin ediyordum ve şu anda 23 yaşındayım üniversite bitirdim ve yüksek lisans yapıyorum. Acayip bir cinsel isteğim var durduramıyor önünü alamıyorum toplamda 6 tane paralı ilişkim oldu. Ayrıca kadın çoraplarına hastayım ve bitiyorum sırf bu sebeplerden bile gördüğüm çoğu bayana cinsel objeden öte bakamıyorum. Ancak özgüven olmadığı için hiçbiriyle tanışıp birşeyler yaşayamadım, arkadaşlarım benle sürekli dalga geçiyor bu konu için psikoloğa da gitmiştim ama çevre daha önemli sanırsam. Ne önerirsiniz? Şu ana kadar bir sürü sahte hesap açtım internet üzerinden seks partneri sitelerine üyeyim ama hepsi faso fiso. Maddi durumum ortalama, çok iyi olsaydı herhalde her dakikamı paralı seks ile geçirirdim. Bu konuda yardım alacağım ama sizin fikirleriniz de önemli yazarsanız sevinirim.

İsteğinin olması normal tabi ama senin biraz aşırıya kaçmış .Çorap olayı fln pek sağlıklı değil . Sorun şu ki sen sevgili değil fuck buddy arıyorsun. Olayı tamamen sekse indirgemen iyi değil ,önemli olan başka şeylerde var . İnternetten devam etsen tatmin etmiyor mu ? Eğer etmiyorsa önce anlayışını değiştirip sonra sevgili bulmalısın.
    ego sum qui sum ...

Yorum

Bastırılmış duygular var..!! 13-14 yaşlarında skora koşarsın tamam onu anlarım ama senin yaşlarda sadece cinsel odaklı değil adam akıllı bir yakınlık duygusal bir bağ aranır..! Böyle düşünmene etken uzun süreli ilişkilerin olmamış hatta hiçbirşey yaşamamışsın gibi...!!

Bu durumdan muzdaripsin belli ama sanalda bu durumun çözümü zor. Aklına getirme diyecem nafile hiç aklından çıkmıyor bari gözün çoraplara kaymasın Başına iş alma gülerler adama
      ........

Yorum

Sağolun cevaplar için evet fuckbuddy denilen ilişki türü daha uygun sanırsam, internet tatmin etmiyor artık çünkü oradan gerçekte tanışabileceğim insanlar göremiyorum. Diğer tespitiniz de doğru birine çok aşık oldum uzun süreli bir ilişki yaşamak istedim ama olmadı kız bildiğiniz parmağında oynattı beni o zamanlar ki 16 yaşlarında falandım gözüm ondan başkasını görmüyordu. Ancak şimdi çok farklı bir durumdayım acayip bir açlık var yaşıma göre çok normal değil ve kadının en kolay gözüken şeyinden etkileniyorum. Çoraplı kadınları biraz daha izlemek için falan yolumu değiştiriyorum ve artık sokakta kadınlarla tanışmayı amaç edindim. Herkes uzun süreli ilişki istemek durumunda değil bence geçmişimde de hiçbir ilişkim olmadığı için bu açlığım had safhada ve kesinlikle paralı şeylerle doyuramayacağımı anladım. En azından benim param bunlar için yeterli değil. Başıma iş alma derken ne olabilir ki, o kadar da absürt değil isteklerim? Psikiyatriste gittim ve başka sorunlar da çektiğimden başka sorunlardan da bahsettim kendisinin yorumu ise kızlarla aranı düzeltince bu sorunların da azalacak hatta geçecek oldu, çorap ilgimi ise çok garip karşılamadı.
        Last edited by MrkAhmt; 11-10-2014, 10:15 PM.

Yorum

Başına iş alma derken açıkça yazıcam hiç bir kadın bacaklarına uzun uzun bakan adamdan hoşlanmaz hatta çok itici bulur..!! Bakışlarını yakalamasın manasında hepten kaybedersin..!! Senden hoşlansa bile bakışlarını yakalarsa olay biter.
          ........

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MoRbİd View Post
            Başına iş alma derken açıkça yazıcam hiç bir kadın bacaklarına uzun uzun bakan adamdan hoşlanmaz hatta çok itici bulur..!! Bakışlarını yakalamasın manasında hepten kaybedersin..!! Senden hoşlansa bile bakışlarını yakalarsa olay biter.
            Bence bu kadından kadına değişir de tanımadığım biri için haklısın sanırsam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MrkAhmt View Post
              Arkadaşlar merhaba,

Hayat tarzım nedeniyle hiç kızlara yakın olamadım ve bu da tam cinselliğin başladığı sıralara geldi. Kendimi 14 yaşımdan beri internetten tatmin ediyordum ve şu anda 23 yaşındayım üniversite bitirdim ve yüksek lisans yapıyorum. Acayip bir cinsel isteğim var durduramıyor önünü alamıyorum toplamda 6 tane paralı ilişkim oldu. Ayrıca kadın çoraplarına hastayım ve bitiyorum sırf bu sebeplerden bile gördüğüm çoğu bayana cinsel objeden öte bakamıyorum. Ancak özgüven olmadığı için hiçbiriyle tanışıp birşeyler yaşayamadım, arkadaşlarım benle sürekli dalga geçiyor bu konu için psikoloğa da gitmiştim ama çevre daha önemli sanırsam. Ne önerirsiniz? Şu ana kadar bir sürü sahte hesap açtım internet üzerinden seks partneri sitelerine üyeyim ama hepsi faso fiso. Maddi durumum ortalama, çok iyi olsaydı herhalde her dakikamı paralı seks ile geçirirdim. Bu konuda yardım alacağım ama sizin fikirleriniz de önemli yazarsanız sevinirim.
              Bir ürologa git. Bazı ilaçlar cinsel isteği kısmen bastırıyor. Böylece daha normal bir yaşam sürebilirsin.
              İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
              Malcolm X

Yorum

baya kötü bir alışkanlığa dönüşmüş . sıkıntı yaşarsın dışarıda dolaşırken .
                ego sum qui sum ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
                  Bir ürologa git. Bazı ilaçlar cinsel isteği kısmen bastırıyor. Böylece daha normal bir yaşam sürebilirsin.
                  Niye bastırayım ki yaşamım düzenli cinsel ilişkim olmadığı için anormal cinsel istek duyduğumdan değil. Ayrıca o tarz ilaçlarla hiç işim olmaz hormonal denge falan gidecek neme lazım.

Yorum

Niye bastırayım ki yaşamım düzenli cinsel ilişkim olmadığı için anormal cinsel istek duyduğumdan değil. Ayrıca o tarz ilaçlarla hiç işim olmaz hormonal denge falan gidecek neme lazım.
                    Sende hormonal denge zaten gitmiş. Düzenli olsun diye önerdim.
                    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                    Malcolm X

Yorum

40 yaşına kadar bakir kalan var ya da bakir ölen var, seninki normal değil kesinlikle . mastürbasyon yapıp sonra dışarı çıksan yine çoraplara ya da başka şeylere bu derece ilgi duyar mısın acaba ?
                      ego sum qui sum ...

Yorum

bu kısma güldüm
                        ego sum qui sum ...

Yorum

Bence herkesin farklıdır ayrıca 6 tane ilişkim oldu ama düzenlisi yok bence durum normal neyse gene de psikiyatriste gideceğim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                            40 yaşına kadar bakir kalan var ya da bakir ölen var, seninki normal değil kesinlikle . mastürbasyon yapıp sonra dışarı çıksan yine çoraplara ya da başka şeylere bu derece ilgi duyar mısın acaba ?
                            Genç daha 23 yaşında sorunu neyse adam adam anlatmış fikrimizi soruyor..! Kendi de durumunu kabulleniyor ve çözüme yakın.

Ya 40 yaşına gelip de eli kadın eline değmeyip kazanova ayağı çeken acizlere ne demek lazım...! Onlar umutsuz vaka...!
                            ........

Yorum

.................................................. ..................................
                              Last edited by Obsesif_Fatihi; 12-10-2014, 12:50 AM. Reason: istek üzerine silindi
                              Malcolm X

Yorum

İşleniyor...
                              X