Duyuru

Collapse
No announcement yet.

deney desenleri hakkında yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• deney desenleri hakkında yardım

merhabalar ben psikoloji 2. sınıf öğrencisiyim ve deney desenleri konusunda yardımınıza ihtiyacım var. konuyu çalıştım fakat bana deney örneği lazım ve saatlerdir aramama rağmen bulduğum makalelerden emin olamıyorum. bana grup içi deseni ve gruplar arası deseni okuduğum makalelerde hangisinin kullanıldığını nasıl anlayabileceğimi söyler misiniz?
    Last edited by Prefront; 11-10-2014, 10:27 PM.

Burada psikoloji uzmanlarını bulamazsın. Daha çok psikolojik konularda sorunları olan, atlatmış ya da o sorunları yaşamaya devam eden kişiler vardır. Akademik bir yanıt alamazsın.
    İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
    Malcolm X

Yorum

peki teşekkür ediyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Prefront View Post
        peki teşekkür ediyorum
        Bu arada merak ettim..deney örneği derken neyi kastediyorsun?
        İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
        Malcolm X

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Obsesif_Fatihi View Post
          Bu arada merak ettim..deney örneği derken neyi kastediyorsun?
          araştırma makalelerinden bahsetmiştim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Prefront View Post
            merhabalar ben psikoloji 2. sınıf öğrencisiyim ve deney desenleri konusunda yardımınıza ihtiyacım var. konuyu çalıştım fakat bana deney örneği lazım ve saatlerdir aramama rağmen bulduğum makalelerden emin olamıyorum. bana grup içi deseni ve gruplar arası deseni okuduğum makalelerde hangisinin kullanıldığını nasıl anlayabileceğimi söyler misiniz?
            bahsettiğin şey roarsharch mı?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: indigo View Post
              bahsettiğin şey roarsharch mı?
              hayır, yine de ilginiz için teşekkür ederim

Yorum

Prefront, Psikoloji son sınıf öğrencisiyim. Özel mesaj kutuna bakabilirsin. Bir pdf dosyası gönderdim
                Psikolog.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Okkeanos View Post
                  Prefront, Psikoloji son sınıf öğrencisiyim. Özel mesaj kutuna bakabilirsin. Bir pdf dosyası gönderdim

çok teşekkürler Okkeanos. )

Yorum

İşleniyor...
                  X