Duyuru

Collapse
No announcement yet.

meraba ben evsiz bi sizofrenım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• meraba ben evsiz bi sizofrenım

arkadaslar aileem calısmadıgım icin benı evden attı.haklılarda 5-6 senedır sigaramı alıolar yemegımı paramı verıolar.bende raporluyum kaymakama basvurdum ailedenın durumu iyi olması halınde maas vermıolarmıs banada vermedıler.ben sımdı evden ayrıdlıgıma göre ıkametgahımı degıstırsem nerelerden yardım alabılırım 20022 özurlu maası dıısında muhtarlkdanda yardım alablırmyım yardım edın

Maddi yönden özürlü maaşı dışında direk parasal yardım alamazsın ama kömür ya da besin, temizlik maddesi yardımı alabilirsin. Dediğimin doğruluğundan yüzde yüz emin değilim. En doğrusu sosyal yardımlaşma ve dayanışmaya gidip durumunu sorman olur.

Yorum

Ailene hak vermen ve açık açık durumunu yazman beni derinden etkiledi.
      Çok geçmiş olsun diyorum.
      Hasta bir insana bakmak çok zordur muhakkak ama ailenin seni evden atmasına akıl erdiremedim.
      Hayır durumları da iyi madem insan bir ev tutar git burada yaşa der sokağa atmak ne demek
      Tabii durum böyle ise eğer eğer bize doğruyu anlatıyorsan bu söylediklerim geçerli.

Kaymakamlığa git ailem bana bakmıyor sokaktayım de. Mutlaka bir çözüm yolu olmalı.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

vay zalım vayyy...
        bende hem hastayım hem işsizim ailem beni evden kovmuyor ama kovmaktan beter ediyor .... Allah sonumuzu hayır etsin...

Yorum

Ailen bes sene sigara parani ödediyse sana baktiysa eger bugün seni kapi disina ataileceklerini düsünemiyorum,Bir sözlerini yanlis anlamissindir,sakin evi onlarin sözlerine kirilarak sen terketmis olma? kahrolurlar öyle bir sey yaptiysan..Anne evladini atamaz hemde rahatsizliginiz varken..
          gidip ailenle yapmak istediklerin hakkinda bir konussana..
          'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...

Yorum

bu bana inandırıcı gelmedi...
            durumu iyi olan bir aile tedaviye cevap vermeyen hasta bir evladını sokağa bırakmaz.

Yorum

Sokağa bıraktılarsa nerede kalıyorsun şu an, mesela bu foruma nereden yazıyorsun, paran var mı, varsa nereden geldi o para? Ailen belki bir bunalma anında istemeden sana bir söz söylemiştir veya belki de söylememiştir de sen alınganlık yapmışsındır ya da yanlış anlamış da olabilirsin. Ailenin yanına gidip bir daha konuşmayı denemelisin, en azından onlardan sorumluluk sahibi olmalarını isteyip, hasalığının basit bir şey olmadığını ve sana yardım etmeleri gerektiğini söyleyebilirsin. Bir kliniğe yatmayı deneyebilirsin belki ama hepsinden önce ailene geri dön ve tekrar konuşun.

Yorum

İşleniyor...
              X