Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hayata Meydan Okumak

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hayata Meydan Okumak

intiharı düşünen arkadaşlarım için yaşanmış bir hikaye mehmet pişkin'in intihar olayını birçoğumuz biliyoruzdur
    enteresan olan Mehmet pişkin intihar videosunu yayınlamadan 1-2 dakika önce önce bir arkadaşı mehmet in duvarında bu video bu paylaşıyor ve mehmet pişkinin son yorumu ah hayat be ne kadar cilveli sin oluyor video için !
    belki bazılarınıza saçma gelecek ama hayat işaretlerle dolu ve tanrı herkesle anladığı dilden konuşuyor bana göre...
    video beni çok etkiledi belkide hayata karşı frank gallagher gibi olmamız gerekiyor

Last edited by Phonema; 26-10-2014, 10:35 PM.
    Never Back Down

nedemek istiyo anlamadım shamelessteki ayyaş bu.işaret neydi? dikkat ettim ama farkedemedim.işaret aradım ama bu ayyaş cocuğuna da içki içirdi iyi bişey olucak diye bekledim tam tersi oldu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: indigo View Post
      nedemek istiyo anlamadım shamelessteki ayyaş bu.işaret neydi? dikkat ettim ama farkedemedim.işaret aradım ama bu ayyaş cocuğuna da içki içirdi iyi bişey olucak diye bekledim tam tersi oldu
      videodan tek anladığınız çocuğa içki içermesi mi ^^
      umudunu kaybetmiş ve ölmeyi düşünen birisiniz ve bu video tam ölmeye karar vermişken kimsenin haberi yokken bir arkadaşınız sizin duvarınızda paylaşıyor enteresan bi tesadüf bence .
      Last edited by Phonema; 26-10-2014, 08:57 PM.
      Never Back Down

Yorum

valla benim ingilizcem sular seller gibi değil o ayyaşın herdediğini anlamadım tanrıya sövüyor sayıyor. hadi sakattı da orda yürümeye başladı desem öyle olsa çocuk şaşırırdı

Yorum

valla benim ingilizcem sular seller gibi değil o ayyaşın herdediğini anlamadım tanrıya sövüyor sayıyor. hadi sakattı da orda yürümeye başladı desem öyle olsa çocuk şaşırırdı
          olay sakatlık değil bur da ölmek için can atan insanlar var belkide o ayyaş dediğiniz adam gibi olmalıyız püff nokta tanrıya sövmesi değil yaşama bağlılığı
          Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Phonema View Post
            olay sakatlık değil bur da ölmek için can atan insanlar var belkide o ayyaş dediğiniz adam gibi olmalıyız püff nokta tanrıya sövmesi değil yaşama bağlılığı
            yasamak alıskanlıktır acısıyla tatlısıyla yasar gidersiniz ..... alışık olmayanlar ise en ufak olumsuzlukta intihar etmeye meyillidir

Yorum

o adam gamsızın tekicocukları bile umrunda değil ablası baktı hepsine.yaşama bağlı cünkü alkole bağımlı.

ama demek istediğini anladım

Yorum

o adam gamsızın tekicocukları bile umrunda değil ablası baktı hepsine.yaşama bağlı cünkü alkole bağımlı.

ama demek istediğini anladım
                peki mehmet pişkin olayına ne diyorsunuz tesadüfmüdür sizce
                Never Back Down

Yorum

hayat yaşayacak kadar güzel değil ama ölecek kadar kötü de değil bizde iki arada idare ediyoruz işte...

Yorum

Eğer dediklerin kaynak açısından doğruysa çok anlamlı bir işaretmiş, kimileri intihar etme düşüncesini bilen bir arkadaşın yardım çabası da diyebilir ama dediğim gibi söylenilen doğruysa işin içinde büyük bir elin olduğunu düşünmeyi istiyorum ve burdan insan iradesine direk bir müdahele olmadığını da anlamış oluruz. Kaderle ilgili de söylenecek başka şeyler de çıkar heralde bu olaydan.

Yorum

Bu benim gözlemim oldu olaydan sonra mehmet piskinin profiline girdim yorumlara paylastiklarina bakmak icin tesadufen video yu ve mehmetin yorumunu gordum hatta kendiside ben intihar videomu yuklerken guzel arkadaşım bu videoyu paylaştı ah be hayat ne cilvelisin diye yorumunu okudum
                      Last edited by Phonema; 26-10-2014, 10:57 PM.
                      Never Back Down

Yorum

Ben de gördüm şimdi evet. Etkileyici gerçekten.

Yorum

İlk konuşmalarından itibaren
                          genç : böyle iyi mi?
                          yaşlı adam :şişeyi ver
                          genç: emin misin?
                          yaşlı adam: kesinlikle
                          Daha sonra birkaç yudum alıp yine;
                          yaşlı adam: Elinden gelen bu kadar mı? (Sanırım tanrıya diyor)
                          Yaşlı adam:Halen buradayım o. çocuğu (Sanırım yine Tanrıyı kastediyor)
                          Yaşlı adam: Frank Gallagher
                          Yaşlı adam:Yaşıyorum
                          Yaşı adam:Beni görüyor musun, ayakta olduğumu görüyor musun?
                          Yaşlı adam:sen kaybettin göt herif (Sanırım yine Tanrıya diyor)
                          Yaşlı adam:Yaşıyorum, o. çocuğu, ben Frank Gallagher
                          Yaşlı adam: Yaşıyorum, yaşıyorum

Şişeyi çocuğa uzatıyor, çocuk içmek istemeyince
                          Yaşlı adam: bir yudumdan zarar gelmez
                          İster mermi kullansın, ister oy pusulası, insan iyi nişan almalı, kuklayı değil kuklacıyı vurmalı.
                          Malcolm X

Yorum

Gerçekten de kaderin cilvesi olmuş.

Yorum

peki mehmet pişkin olayına ne diyorsunuz tesadüfmüdür sizce
                              alkollüydü galiba o kafayla bu videodaki mesajı farketmemiş olabilir.ciddi şekilde ölmeye karar vermek kolay bişey değil o psikoloji cok farklı bende bicok kez karar vermiştim ama hayatta kaldım

Yorum

İşleniyor...
                              X