merhaba arkadaşlar yeni doktora gittim bu gün depakin chorono 750 kullanıyorum önceden 1000mg dedim
selectra 50 mg dedim
ve abilify 5 mg kullanıyorum abilif haricinden diğerlerinin yan etkilerden müzdarip olduğumu tedavimin düzenlenmesini ve kilo problemim olduğumu belirttim
ve depakin chrono 1000 çıkartıyorum dedi ablify ise 30 mg dedi
ve ben depakin chorono yu kullanmam dedim tamam 1 hafta kullanma dedi
sadece abilify elindeki 5 likler ziyan olmasın sabah akşam 2 şer tane kullan bunlar bitince 30 mglık abilify tablete başla dedi
ve 1 hafta sonra sen daha yeni geldin ve babanı veya anneni çağır senin hakkın da bilgi almak istiyorum dedi
arkadaşlar şimdi asıl kafama takılan 1 hafta sonra lanet olası depakini tekrar mı kullan diyecek sizce?
bu arada hastalığım bipolar bozukluk
kimse bir şey demeyecek mi?
selectra 50 mg dedim
ve abilify 5 mg kullanıyorum abilif haricinden diğerlerinin yan etkilerden müzdarip olduğumu tedavimin düzenlenmesini ve kilo problemim olduğumu belirttim
ve depakin chrono 1000 çıkartıyorum dedi ablify ise 30 mg dedi
ve ben depakin chorono yu kullanmam dedim tamam 1 hafta kullanma dedi
sadece abilify elindeki 5 likler ziyan olmasın sabah akşam 2 şer tane kullan bunlar bitince 30 mglık abilify tablete başla dedi
ve 1 hafta sonra sen daha yeni geldin ve babanı veya anneni çağır senin hakkın da bilgi almak istiyorum dedi
arkadaşlar şimdi asıl kafama takılan 1 hafta sonra lanet olası depakini tekrar mı kullan diyecek sizce?
bu arada hastalığım bipolar bozukluk
kimse bir şey demeyecek mi?

Yorum