Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar sorum olacaktı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşlar sorum olacaktı?

merhaba arkadaşlar yeni doktora gittim bu gün depakin chorono 750 kullanıyorum önceden 1000mg dedim
    selectra 50 mg dedim
    ve abilify 5 mg kullanıyorum abilif haricinden diğerlerinin yan etkilerden müzdarip olduğumu tedavimin düzenlenmesini ve kilo problemim olduğumu belirttim
    ve depakin chrono 1000 çıkartıyorum dedi ablify ise 30 mg dedi
    ve ben depakin chorono yu kullanmam dedim tamam 1 hafta kullanma dedi
    sadece abilify elindeki 5 likler ziyan olmasın sabah akşam 2 şer tane kullan bunlar bitince 30 mglık abilify tablete başla dedi
    ve 1 hafta sonra sen daha yeni geldin ve babanı veya anneni çağır senin hakkın da bilgi almak istiyorum dedi
    arkadaşlar şimdi asıl kafama takılan 1 hafta sonra lanet olası depakini tekrar mı kullan diyecek sizce?
    bu arada hastalığım bipolar bozukluk
    kimse bir şey demeyecek mi?

Kardeş öncelikle geçmiş olsun. aynı hastalıkla cebelleşiyoruz.
    bipolar için bende 1.5 ay kadar depakin 500 mg kullandım , o dönemde hipomanik idim gittikçe bi üst evre olan manike yükseliyordum. o yüzden doktor bana hastalığımı dizginlemek için bu lanet ilacı verdi.
    bu ilaç beni mahvetti hiç iyi gelmedi 6 aydır ağır depresyondayım şu majör denilenden..
    herşeyin en iyisini yine doktorun bilir. belki bu ilaç sana iyi gelecektir. inşallah şifa bulursun
    Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
      Kardeş öncelikle geçmiş olsun. aynı hastalıkla cebelleşiyoruz.
      bipolar için bende 1.5 ay kadar depakin 500 mg kullandım , o dönemde hipomanik idim gittikçe bi üst evre olan manike yükseliyordum. o yüzden doktor bana hastalığımı dizginlemek için bu lanet ilacı verdi.
      bu ilaç beni mahvetti hiç iyi gelmedi 6 aydır ağır depresyondayım şu majör denilenden..
      herşeyin en iyisini yine doktorun bilir. belki bu ilaç sana iyi gelecektir. inşallah şifa bulursun
      benim özeldi doktorum sonra eski doktorumda depakini kesmek istemedi zaten bu depakin belasını özel doktor sarsırdı başıma bende aynı şekilde depresyondamıyım belli değil daha
      eski doktorum da özel olan hariç eli kırıldı ameliyat oldu bende bu gün 3. yeni doktora başladım depakini de 30 mg abilif yanında 1000 mg dedi ama yutmam dedim
      tamam o zaman yutma dedi ona güvenerek birden kestim bu akşamdan itibaren ama 20 mg çıktı abilify elimdekiler bitince 30 olacak

bu arada arkadaşım ve diğer arkadaşlarım ben birden kestim ama doktor kontrolünde oldu hoşuna gitmese de sakınca görmedi
      sonuçta tıp hekimi görür görmez kimin ilacı birden kesince tehlikeye düşüp düşmeyeceğini en iyi doktor bilir
      çünkü hastalığın ilerleme durumu riski var birden doktor kontrolü dışında kesilmelerde

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bilin View Post
        benim özeldi doktorum sonra eski doktorumda depakini kesmek istemedi zaten bu depakin belasını özel doktor sarsırdı başıma bende aynı şekilde depresyondamıyım belli değil daha
        eski doktorum da özel olan hariç eli kırıldı ameliyat oldu bende bu gün 3. yeni doktora başladım depakini de 30 mg abilif yanında 1000 mg dedi ama yutmam dedim
        tamam o zaman yutma dedi ona güvenerek birden kestim bu akşamdan itibaren ama 20 mg çıktı abilify elimdekiler bitince 30 olacak

bu arada arkadaşım ve diğer arkadaşlarım ben birden kestim ama doktor kontrolünde oldu hoşuna gitmese de sakınca görmedi
        sonuçta tıp hekimi görür görmez kimin ilacı birden kesince tehlikeye düşüp düşmeyeceğini en iyi doktor bilir
        çünkü hastalığın ilerleme durumu riski var birden doktor kontrolü dışında kesilmelerde

benimde enson gittğim doktor özeldi. ondan önce 4 yıllık süreçte 2 devlet doktoruna göründüm
        ağustostan bu yana doktora çıkmıyorum artık ilaçlardan ümidi kestim bana hiçbir fayda sağlamadı bu ilaçlar tam 11 ilaç değiştirdim.

herşey sosyalfobi özgüven eksikliği teşhisiyle başladı bipolara kadar sürdü. içim çürüdü bu ilaçlardan safra taşı oluştu mide enfeksiyonları görüldü.
        herkesin bünyesi farklıdır. ben depakini şurup olarak kullanmaya başladım en fazla 500 mg a çıktım. doktorumun dediğine göre bu depakinde karaciğer üresini artırabilcek maddeler var. ara sıra kan değerlerine baktır incele. bunuda doktorunla konuş. basit bi ilaç değil bu meret
        Bu Dünyaya Lanetli Olarak Geldim, Lanetli Olarak Geberip Gideceğim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: miskin ruh hastası View Post
          benimde enson gittğim doktor özeldi. ondan önce 4 yıllık süreçte 2 devlet doktoruna göründüm
          ağustostan bu yana doktora çıkmıyorum artık ilaçlardan ümidi kestim bana hiçbir fayda sağlamadı bu ilaçlar tam 11 ilaç değiştirdim.

herşey sosyalfobi özgüven eksikliği teşhisiyle başladı bipolara kadar sürdü. içim çürüdü bu ilaçlardan safra taşı oluştu mide enfeksiyonları görüldü.
          herkesin bünyesi farklıdır. ben depakini şurup olarak kullanmaya başladım en fazla 500 mg a çıktım. doktorumun dediğine göre bu depakinde karaciğer üresini artırabilcek maddeler var. ara sıra kan değerlerine baktır incele. bunuda doktorunla konuş. basit bi ilaç değil bu meret
          bakıldı benim troide kolestrole varıncaya kadar hepsi temiz çıktı

Yorum

bende depakin 500 kullanıyorum. Aslında tegretol kullansak daha iyi olmaz mı arkadaşlar ?

Yorum

İşleniyor...
            X