Merhaba arkadaşlar, hemen konuya girmek istiyorum...Bana karşı yapılan yanlışları affedemiyorum ama bu yanlışlar 1 kere olunca değil , aynı insan tarafından bir kaç kez olunca affedemiyorum neden acaba öyle oluyor . yoksa ben çok katı yürekli birimiyim??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Affedememek....
Collapse
X
-
affetme tabi. affettikçe delirir karşındaki iice tepene çıkar.Orjinal yazı sahibi: MERTMERT View PostMerhaba arkadaşlar, hemen konuya girmek istiyorum...Bana karşı yapılan yanlışları affedemiyorum ama bu yanlışlar 1 kere olunca değil , aynı insan tarafından bir kaç kez olunca affedemiyorum neden acaba öyle oluyor . yoksa ben çok katı yürekli birimiyim??
-
Aslinda insanlar kolay kolay affetmez.affedince icinde bitmistir olay.icinde biriktirdiklerin affetmediklerindir zaten.evlilikleri affedilmeyenler yikar.icinde buyur búyur búyúr..sen sadece sineye cekersin.affetmek kolay degildir..cogu zaman kendi cikarimiz icin affederiz(?) Bu da af degildir zaten...
Belki daha kirilgan bi yapin var..belki fazla gururlusun..ya da ikiyuzlú davranamiyorsun.
Ben de bi sogudum mu tamamdir..hayatta kimse beni orda tutamaz..
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Katı yürekli olduğunu niye söylüyorsun ki.Buda senin özelliğin.Sana karşı hata yapmıcaklar.
Bana karşı yanlışları durumuna göre değişirek affedip affetmem.Affetsemde biraz düşünüyorum,kolay değil.Bendeki sorun affetsemde bana bir yanlış yapılmış ve onu unutmam kolay olmuyor,içimden atamıyorum.
Yorum
-
Herkes hak ettiği değeri yaşar.
Bugüne kadar seni üzenler düşünecekti.
İşin içinde yalanlar varsa sil geç . Yarın sana zararı dokunup dokunmayacağını kim kanıtlayabilir ?
Unutma bir çoğu maske takar. Gücün yetiyorsa kişilerin karakterlerini analiz et ve sorgula .
Bu işler hiç tanımadığın bir kişi ile , şirketinin geleceği için gireceğin büyük anlaşmalara benzer. İşler yolunda da gidebilir , gitmeyebilir de.
Konuda yalan varsa , bir daha asla ona inanmam . İnanmış rolü yaparız ;D
Yorum
-
yaptigi hatalara bagli tabi ki ufak tefek seyleri hata olarak görenlerdensen onu bilemem ama,bu yaptigin beni rahatsiz ediyor lütfen tekrarlama dedigin halde yapiliyorsa zaten seni pek önemsemiyor demektir karsindaki,onun hareketine görede degerini bicersin sende..
Yalan varsa ve yakaladiysan tek kelimeyle bitir ardina bile bakma derim,yalana af olmaz..'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
evet herkes hemfikir ama ben insanlara çok acıyan ve onları kırmayan biriyim. dediklerinizi yapmaya çalışcam..Ama ne kadar başarılı olurum onu bilemem
birde insanın alışık olmadığı şeyi yapması sanki biraz yapmacık duruyor . doğal olmadan sinirlendiğimi belli etsem zaten karşıdaki insan hemen anlar bunun çözümü nedir acaba?
Yorum

Yorum