tm 1 den 310 350 civarı yapmak için
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
dershaneye gitmeden üni kazanılırmı
Collapse
X
-
Ben sözelden son 10 gün çalıştım 400 e yakın bişi almıştım.Tm1 için matematiğe çalışırsan olur.Ya da şöyle söyleyim.Matematikte polinomdur,logaritma,diziler,determinant,fonksiyon gibi kendin çalışarak yapabileceğin konular var.Sadece bu söylediklerimi güzel bir kaynak ve kitapla desteklesen ve birde türk edebiyatında iyiyse en az 300 yaparsın.Birde geometri de var tm1 de önemli olan ama kendin çalışarak halleder misin bilemicem.Ygsden de iyi alman lazım.Onu aşarsan bu dediklerim olur.Dershanesiz çok başaran insan var.Ben 2 sene hazırlandım.İlk sene dershaneyle hazırlandım,ikinci sene dershanesiz.İki sene de sınava girmiştim ve puanlar arasında baya fark vardı.Kendim çalışarak daha yüksek aldım,dershane bana çok aman aman birşey öğretmedi.İmkansız değil çalış .
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Bülbül View PostBen sözelden son 10 gün çalıştım 400 e yakın bişi almıştım.Tm1 için matematiğe çalışırsan olur.Ya da şöyle söyleyim.Matematikte polinomdur,logaritma,diziler,determinant,fonksiyon gibi kendin çalışarak yapabileceğin konular var.Sadece bu söylediklerimi güzel bir kaynak ve kitapla desteklesen ve birde türk edebiyatında iyiyse en az 300 yaparsın.Birde geometri de var tm1 de önemli olan ama kendin çalışarak halleder misin bilemicem.Ygsden de iyi alman lazım.Onu aşarsan bu dediklerim olur.Dershanesiz çok başaran insan var.Ben 2 sene hazırlandım.İlk sene dershaneyle hazırlandım,ikinci sene dershanesiz.İki sene de sınava girmiştim ve puanlar arasında baya fark vardı.Kendim çalışarak daha yüksek aldım,dershane bana çok aman aman birşey öğretmedi.İmkansız değil çalış .
teşekkür ederim suriyeliler elini kolunu sallıyarak girerken biz kendimizi yıpratıyoruz
şuan lise 3 üm az bişey çalışmaya başladım tarihim bayağı iyidir coğrafyamda öyle edebiyatım bayağı kötü dil anlatımda bunlara çalışmaya başlayacağım yabancı dil olduğu için mat ve geometri yok onlara güzel bi kaynak alacağım
bu arada öneriler kabul olunur
Yorum
-
Matematik kaynak olarak güvenderi övüyorlardı ama tabi temel varsa.Temelin yoksa geometri ve matematik için karekök yayınları tavsiye edilir.Bir incelemeni tavsiye ederim.Türk edebiyatını kısa kısa notlarla çalışırsan en ez 35 doğruyu kaparsın.Dil bilgisi,paragraf bunları iyi yaparsan lys sınavında da sanırım baya çıkıyor.Bunun dışında lise 3 sen geometri ve matematiği hafif hafif başla.Birde internet birtakım hocaların videoları da var,güzel anlatıyorlar.Kaynak alırsan onunla da pekiştirebilirsin
Allah gönlüne göre versin
Yorum
-
Ben aslinda 8 sene once girdim.zaten o zaman 1 kerede is bitiyordu.ama her sene sorulara bakiyorum.degisen pek bi sey yok sorularda.
Bülbule katiliyorum.kaynak olarak güvender ve ayrica körfez..soru bankasi olarak yine körfez bi de sinav ve fem dershanesi soru bankalari..
Logaritma falan tek tuk..sayilar konusu sorularin yarisi zaten.en az 5 tane problemler
cok soru cözmen gerekir hem bilgi kalici olur.hizin artar.farkli soru tipleri cözersin.
Ben matematik de full yapmistim.türkceden adam akilli soru cözup calismadim ama 3 yanlisla sıyırdık.
Hayat kúcúk seylerden olusur.
Sen seversen búyúk olurlar..
Yorum
-
Keşke herkesin başına gelebilecek, günlük bir hayat telaşının dışında daha dişe dokunur bir konu açsaydın ama korkarım hayat o konuları da açtırıyor zamanla insana. Dersaneye gitmeden elbette kazanılır üniversite. Konu anlatımlı kitaplar yeterli oluyor ama ben sosyal ortamdan uzak kalmaman, yaşıtlarından kopup kabuğuna çekilmemen ve bu maraton havasını da kendinde hissedebilmen için dersaneye gitmeni öneririm. Maddi sorunun var da gidemiyorsan onu bilemem. Başarılar dilerim.Orjinal yazı sahibi: qwerty123123 View Posttm 1 den 310 350 civarı yapmak için
Yorum

Yorum