günler iyice kısalmaya başladı bu psikolojimi kötü etkiledi. hemen gece oluyor güneşde yok erken kalksam yine hava kapalı içim kararıyor havayı görünce. kısa günleri sevmiyorum uyku düzenim bozuldu iyice. dün gece 4saat uyuyabildim uyuyamadıkça sinirleniyorum sanki herşey üstüme üstüme geliyor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
günlerin kısalması
Collapse
X
-
Eskiden her mevsimin ayrı tadı var derlerdi de inanmazdım, hep yazı arzulardım ben. Ama gerçekten de öyleymiş. Yağmurun ayrı bir tadı, kokusu, kışın ayrı bir sessizliği, olgunluğu var, yazın da her zamanki coşkusu elbette. Uzun geceler ancak uyku ile geçer.
Yorum
-
yokki kar yağsa iyice heryer bembeyaz olsa kışın tadı deriz ama ağaçlar cansız yollar çamur içinde kar yağınca bunların hepsi kapanıyor bembeyaz hepsini kapatıyor. hava kararınca 4-5te uykum geliyor ama uyusam gece 12 1 de uyanırım keşke daha güneyde yaşasaydım o zaman gece gündüz arasında bu kadar fark olmazdıOrjinal yazı sahibi: dreamer8 View PostEskiden her mevsimin ayrı tadı var derlerdi de inanmazdım, hep yazı arzulardım ben. Ama gerçekten de öyleymiş. Yağmurun ayrı bir tadı, kokusu, kışın ayrı bir sessizliği, olgunluğu var, yazın da her zamanki coşkusu elbette. Uzun geceler ancak uyku ile geçer.
Yorum
-
isten eve gelirken karanlik oluyor,,yazin isten ciktiktan sonra bir sürü sey yapiliyordu hava kararasiya
)Bir yere cikicak olsan hava karardi diye bide psikolejik baski yapanlarda yok degil hani
aksam yemeginden yatma saatine kadar 6 saat var,,oku,not al,arkadaslarinla toplan,ders calis,babayla tavla oyna,tv izle ,bitmiyor bitmiyor bitmiyor
'Öldüm' der durur, yine de yaşarsın!...
Yorum
-
Güzel bir noktaya değindin. Kar tüm pislikleri, tüm kötülükleri, bembeyaz örtüsüyle kapatıyor, bu rezil dünya adeta bembeyaz bir hediye paketine dönüyor, ortalık beyazda yansıyan ışıkla gece gündüz ayrı bir aydınlanıyor. Kar gelsin artık başkente...Orjinal yazı sahibi: indigo View Postyokki kar yağsa iyice heryer bembeyaz olsa kışın tadı deriz ama ağaçlar cansız yollar çamur içinde kar yağınca bunların hepsi kapanıyor bembeyaz hepsini kapatıyor. hava kararınca 4-5te uykum geliyor ama uyusam gece 12 1 de uyanırım keşke daha güneyde yaşasaydım o zaman gece gündüz arasında bu kadar fark olmazdı
Yorum
-
Bendede Böle bi sıkıntı var yazın güneşe sokaktaki seslere bile tahammülüm yok kışında karanlıga hava kararmasına Gelemiyorum 7 senedir Bu illet Geçmedi ne yazıkki hala Devam ediyor
Hiç duydunuz mu şu duayı..
"Allah seni toplasın!"
Eskiler böyle dua ederlermiş hep.
Ne güzel bir duadır bu..
hele ki bu çağa karşı!
ALLAH seni toplasın!
-Gözünü..
-Kulağını..
-Aklını..
-Yüreğini..
-Hayalini toplasın ağyardan..
Sana "el" olan sınırlardan."Allah seni toplasın"