Merhaba 4 yıllık ilişkim bitti mecburiyetten dolayı ve ben ondan ayrı olmaya dayanamıyorum 2 yıl oldu ayrılalı.hayat bana zevk vermiyor.artık herşey anlamsız geliyor.içimde bir acı ve boşlukla nefes almaya ćalışıyorum.bugün artık bu çabayı sonlandırmaya karar verdim başka care kalmadı.
hayatımın her alanındaki herşey mahvoldu.benim yüzümden
arkadaşim dostum kalmadi.ailem zaten yanimda degil.beni anlayan bir tek insan yok.2 yil bununla tek basima mucadele verdim.doktora gittim ilac kullandim ama hicbir faydasi olmadi maalesef.bu aciya ve anlamsizliga artik katlanmak istemiyorum.son anlarim bunlar sanirim.bir paylasimda bulunmak istedim sadece.kendimi sana doğru savuracagim , yenilmeksizin ve boyun egmeden ey ölüm!
hayatımın her alanındaki herşey mahvoldu.benim yüzümden
arkadaşim dostum kalmadi.ailem zaten yanimda degil.beni anlayan bir tek insan yok.2 yil bununla tek basima mucadele verdim.doktora gittim ilac kullandim ama hicbir faydasi olmadi maalesef.bu aciya ve anlamsizliga artik katlanmak istemiyorum.son anlarim bunlar sanirim.bir paylasimda bulunmak istedim sadece.kendimi sana doğru savuracagim , yenilmeksizin ve boyun egmeden ey ölüm!

Yorum