Duyuru

Collapse
No announcement yet.

intihar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• intihar...

Merhaba 4 yıllık ilişkim bitti mecburiyetten dolayı ve ben ondan ayrı olmaya dayanamıyorum 2 yıl oldu ayrılalı.hayat bana zevk vermiyor.artık herşey anlamsız geliyor.içimde bir acı ve boşlukla nefes almaya ćalışıyorum.bugün artık bu çabayı sonlandırmaya karar verdim başka care kalmadı.
    hayatımın her alanındaki herşey mahvoldu.benim yüzümden
    arkadaşim dostum kalmadi.ailem zaten yanimda degil.beni anlayan bir tek insan yok.2 yil bununla tek basima mucadele verdim.doktora gittim ilac kullandim ama hicbir faydasi olmadi maalesef.bu aciya ve anlamsizliga artik katlanmak istemiyorum.son anlarim bunlar sanirim.bir paylasimda bulunmak istedim sadece.kendimi sana doğru savuracagim , yenilmeksizin ve boyun egmeden ey ölüm!

Kolay değil dostum intihar etmek. Köprüden atlamak, çatıdan atlamak, kafana sıkmak, bileğini kesmek, kendini asmak kolay mı sanıyorsun? Bu kararı vermek kolay mı, bunu gerçekleştirmek kolay mı? Eğer yaşamını tek bir insana odaklarsan, böyle yıkılır, böyle solarsın. Bomboş bir hayatın var, yeni insanlara, yeni hamlelere gebe. Bence pes etme. Tekrar düşün, dertleşelim, konuşalım. Şayet intihar edersen de haber ver bize.

Yorum

Kolay degil hemde hic degil uzun zamandir düsünüyordum zaten denedim kendimi öldürmeyi ilacla bir defasinda ama olmadı.uzun süre bu basarisiz deneyimun ustune dusundum ve bir cozum bulamadim.belkide yok olmam en iyisidir.sanki hersey bitmis gibi geliyor.

Yorum

İşleniyor...
      X