Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eş seçimi önerisi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• eş seçimi önerisi

arkadaşlar size önerim, ruhsal sorunu olmayan bir kişiyi eş olarak seçin. benimle evlenen 2. zat hemingway nikli arkadşınızdı. deli filan değil, kişilik bozukluğu sorunu vardı. neyse ki kısa süre sonra ondan kurtuldum. kişilik bozukluklarının tedavisi yoktur,neyse o zavallıya geçmiş olsun diyelim.
    şimdi evelenceğim kişi hasta değil doktor. ve ilaçlarımı 6 ay boyunca kullanmadım onunlayken. duygusal ilişkinin iyi gitmesi sizin sorunlarnızı da epey hafifletecektir.
    o nedenle sakın ilaç kullanan biriyle evlenmeyin. duygusal yönden doyumlu olmak mesleğinizde de veriminizi yükseltir.

bu zamanda evlenenen yok zaten ömer bende evlenmeyi düşünmüyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ömer88 View Post
      arkadaşlar size önerim, ruhsal sorunu olmayan bir kişiyi eş olarak seçin. benimle evlenen 2. zat hemingway nikli arkadşınızdı. deli filan değil, kişilik bozukluğu sorunu vardı. neyse ki kısa süre sonra ondan kurtuldum. kişilik bozukluklarının tedavisi yoktur,neyse o zavallıya geçmiş olsun diyelim.
      şimdi evelenceğim kişi hasta değil doktor. ve ilaçlarımı 6 ay boyunca kullanmadım onunlayken. duygusal ilişkinin iyi gitmesi sizin sorunlarnızı da epey hafifletecektir.
      o nedenle sakın ilaç kullanan biriyle evlenmeyin. duygusal yönden doyumlu olmak mesleğinizde de veriminizi yükseltir.

Yaşadığınız ilişki yıpratıcı olabilir. kişilik bozuklukları kolay rahatsızlıklar değildir. fakat insanları yaftalayıp ilaç kullanan kişilerle birlikte olmayın teriminiz çok çirkin! kii burda binlerce insan nice ruhsal sorunla uğraşıp ilaç kullanıyor. o kişilerin toplumdan soyutlanıp ilişkilere kapalı hayat sürmesimi temenniniz? benimde ailemde ilaç kullanan kişiler var normal insanlardan daha güzel hayatlarına devam ediyor. sizin tercihiniz bu olmayabilir yaşadım yıldım diyebilirsiniz ama herkese bu durumu maal edip psikolojik rahatsızlıklarla uğraşanları dışlayamazsınız.
      Denizdeki damlaları sayın desem sayar mısınız? Canlar damladır, sonunda aynı denize damlayacağız.

Yorum

doktor seninle nasıl beraber oluyor ilginç ???

Yorum

sadece eş seçiminde değil arkadaş seçiminde de kişilik sorunu olanlardan, özellikle ruhsal sıkıntıları olanların uzak durmasında fayda var. özellikle hastane yatışlarında kurulan arkadaşlıkla dışarıda çoğunlukla zarar verebilir.istisnalar kaideyi bozmuyor.

Yorum

İşleniyor...
          X