Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Değişmek istiyor musunuz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Değişmek istiyor musunuz?

değişmek istiyoruz değil mi? acıdan kurtulabilmek...değişmek isteği, kendine yabancılaşma belirtisidir belki de. oysa kendimizi olduğumuz halimizle sevsek belki hayat daha kolaylaşacak bizler için.

Önce kendimizi kabullenelim.

Orjinal yazı sahibi: melleril300 View Post
    değişmek istiyoruz değil mi? acıdan kurtulabilmek...değişmek isteği, kendine yabancılaşma belirtisidir belki de. oysa kendimizi olduğumuz halimizle sevsek belki hayat daha kolaylaşacak bizler için.

Önce kendimizi kabullenelim.
    yoo ben değişmek istemiyorum. Hatta bu ben olmakla büyük bir şanslı olduğum hisssiyatı yaşatıyor...kendimi kabul etme gibi bir sorunum olmadı aslında
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taz
      Bir şeye de muhalif olma be kardeşim.
      başka nereye muhalif oldum ki?
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Bu muhaliflik değil düşünceni belirtmektir...Sen söylemeyene kadar muhalif konusu aklımın ucundan bile geçmedi. Bir ton konuda var hemfikir olduğum.Farkında mısın siz de sadece cevap olsun diye yazıyorsunuz...Allah için tek bir konuda birine destek olduğunuz yardımcı olduğunuzu görmedik...Bu yüzden birini eleştirmekten çok birde kendimize bakabilsek...Sakın size kızdığım falan düşünüp bu yüzden de yazdığımı düşünmeyin daha iyi yararlı eleştirilerde bulunursanız çok daha iyi olur.siz şimdi buna da muhalefetlik dersiniz.

Yorum

evet kendimizle barısık olalaım iyiysiyle kötüsüyle bu çok önemli

Yorum

kendimizi iyisiyle kötüsüyle farketmek önemli ve farkettiğimiz olumsuz yanlarımızı değiştirmek için çaba harcamak gerek. yoksa insan gelişemez ki. belki yarın iyi olarak baktığımı bir tarafımızın aslında kötü olduğunu görebiliriz. iyilik kötülük biraz göreceli. zamanla içerik değişebiliyor.

Yorum

sğl ben çok değiştim

Yorum

zamanla değişiyor insan ve gelişiyor.

Yorum

Insan değişmez dönüşür değişim ana madenin tepkimeye girip farklı olması örnek kağıt yanınca küle dönmesi.ama dönüşüm ise kare olarak kesilen kağıtin yuvarlak olarak tekrar kesilmesi demek yani neyse konu çok derin. Altından kalkamam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
                    Değiştirmeye calistim, bi baktim asıl degisen ben olmuşum nasil iş bu arkadas Hesapta bu yoktu ama
                    Bizim ferhat bakkal gibi bir ekmek alıyorum. Para üstü verecegine beni borçlu çıkarıyor haha 5 tl ye bir ekmek alıyorum.bir gün annem gitmişken de yağ al dedi yağ almaya kalsam oraya muhasebeci ile gitmem gerek. Adam inanmiyor birde hesap makinesi ile bir ekmeğin parasını hesaplıyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
                      Bende de bi saflik var ama cözemedim.
                      yok yok sende sevimlilik var haksızlık etme. Bu arada ekmek 1 tl oldu rahata kavuştum bir tl bir ekmek haha

Yorum

İşleniyor...
                      X