Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nasıl hiçbişeyi umursamadan ders çalışabilirim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nasıl hiçbişeyi umursamadan ders çalışabilirim?

Kafam sürekli dolu problemler hep aklımda ama ben 1 senecik de olsa sadece ders çalışıp hiçbişeyi takmamak istiyorum. allah nasip ederse yakında doktor olucam ama ders çalışamamam şuan benim için büyük sorun. sizce bunu nasıl başarabilrim?

Kaçıncı sınıftasın?

Yorum

nikim bile iç karartıcı olumsuzluk içeriyor, yaydığın enerji negatif. koyu renklerden uzak dur. komedi filmlerine git tv deki kemal sunal filmlerini bile izlesen olur. yüzmeye git. kendine iyi gelecek böyle şeylrin listesini yap. odanı beyaza boya mavi çerçeveli iç açıcı fotoğraflar as vs...mekanını düzelt biraz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taz View Post
        Kaçıncı sınıftasın?
        6. senem bu yıl

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sıkıntı_ View Post
          6. senem bu yıl
          Tus'a mı hazırlanıyorsun?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Taz View Post
            Tus'a mı hazırlanıyorsun?
            evet ama kafam o kadar dolu ki çalışamıyorum

Yorum

kafandakileri yazmayı dene. yazınca ertesi gün okuduğunda gözünde basitleşecek sorunlar. ben bazen yaparım,iyi geliyor.
              olmazsa bize yaz.

Yorum

Bunca sene nasıl ilerledi ki 6 yıl boyunca nasıl ders çalıştın. Şimdi diğer senelerden farkı nedir?
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

evet ama kafam o kadar dolu ki çalışamıyorum
                  Psikiyatri branşındaki hocalarınla bir görüş istersen, onlar sana yardımcı olacaktır.

Yorum

bu aklıma geldi ama şurada yüzyüze bakıyoruz ve onları bireysel olark da tanıyorum. içimdekileri anlatma konusunda rahat davranamayabilirim

Yorum

bu aklıma geldi ama şurada yüzyüze bakıyoruz ve onları bireysel olark da tanıyorum. içimdekileri anlatma konusunda rahat davranamayabilirim
                      Bu konuda haklı olabilirsin. Maddi durumunu bilmiyorum ama özelden biri ile görüşsen nasıl olur?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                        Bunca sene nasıl ilerledi ki 6 yıl boyunca nasıl ders çalıştın. Şimdi diğer senelerden farkı nedir?
                        bende bu kısma takıldım .
                        ego sum qui sum ...

Yorum

Ailemle sorunları paylaşmadığımdan bunun için para ayıramam ayırsam da bunun hesabını veremem. zaten işe yarayacağını sanmıyorum dışarıdaki şartlar değişmeyeceğine göre kendi düşünce yapımı değiştirmeliyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: valar.morghulis View Post
                            bende bu kısma takıldım .
                            hiçbir zaman çok çalışmadım sadece sınavlara yönelik çalıştım. öyle bir çalışma tarzım vardı ki, bu stajdam kalırsam intihar edeceğim diye kararlar aldığım bile olmuştu. ama artık yaylar gevşedi, tusa dahi çalışamıyorum. çünkü anladım ki bu çalışmanın sonu ömrüm boyunca gelmeyecek

Yorum

tus gerginliği de vardır.

Yorum

İşleniyor...
                              X