Duyuru

Collapse
No announcement yet.

diyete defalarca karar verip yapip birakmak.diyet yapan arkadaslar gelsin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• diyete defalarca karar verip yapip birakmak.diyet yapan arkadaslar gelsin

Diyet e karar veriyorum yapiyorum sonra 2 3 gun sonra birakiyorum.istikrar yok.benim diyet iyice yap boz oldu diyet yapan arkadaslarla whatsapp grubu kurmak istiyorum.beraber birbirjmizi motive edelim mi?

Hic diyet yapan yok mu bea

Yorum

şu bea ya uyuz oluyorum.:P diyet yapan yok mu yok..yani vardır ama kim tel vericek ki o grubu kucaksınız: ) forumda grup kursanız.. bu arada sizde fazla kilo mu var yoksa takıntı mı?
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eylülbasak
        diyet değil sağlıklı yaşam Dikkat ediyoruz
        o nası oluyor sağlıklı yaşam..dielim boy 160 kilo 85 ne olacak
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

kilo verecek tabi ama diyet kelimesi çok acımasızca geliyo bana:107: sağlıklı yaşam diyelim biz ona
          pozitif olalım..yemek yiyerek zayıflama...allah tan benim öle sorunum yok..ama olanlar bence aşırıya gitmediği sürece takmaları saçma....tamam obezite düzeyine çıkıyorsa elbet önlem alda..ama bazıları 2 kilo için saçlarını yoluyorlar...psikolojileri darmadağan oluyor....

Yorum

Ben de sevmem ole seyleri iyyy ) bikac kilo icin psikoloji mi bozulurmus
            sivilce için intihar edeni duydum kilo için psikoloji bozmada normal gelior

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
              şu bea ya uyuz oluyorum.:P diyet yapan yok mu yok..yani vardır ama kim tel vericek ki o grubu kucaksınız: ) forumda grup kursanız.. bu arada sizde fazla kilo mu var yoksa takıntı mı?
              Forumda da grup kurabiliriz evet kilom 80

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavimor View Post
                Forumda da grup kurabiliriz evet kilom 80
                Boy kaç bay bayan. Bay lara biraz kilo yakışır da bayan oldu mu sıritır. Birde bayanlar daha takıktır. Gram artsa kabul etmez. 101 gram ise o bir gram düşecek derler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                  Boy kaç bay bayan. Bay lara biraz kilo yakışır da bayan oldu mu sıritır. Birde bayanlar daha takıktır. Gram artsa kabul etmez. 101 gram ise o bir gram düşecek derler.
                  165boyum sevgili bayim

Yorum

İşleniyor...
                  X