Duyuru

Collapse
No announcement yet.

canım sıkıldı hep aynı şeylerden

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• canım sıkıldı hep aynı şeylerden

hayat insanı robota çeviriyor. kış karanlığında yürümek istiyorum çıkıp. sevdiğim bir arkadaşımla yürüyüş yaparak sohbet etmeyi özledim.

Sıkı can iyidir boşver dolaş dolaş nereye kadar. Hem serseriler siz rahatız eder.: p gece gece karanlık yani ne alakaysa.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

zaten soğuk dışarısı di mi? balkona çıkıp bir sigara tüttüreyim o bana yetsin.

Yorum

Nasılda 5 dakika da nasılda çözdüm olayı. Yok yok benden psikolog olur
        "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
          Nasılda 5 dakika da nasılda çözdüm olayı. Yok yok benden psikolog olur
          evet ya yanlış meslektesin yabancı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melleril300 View Post
            evet ya yanlış meslektesin yabancı
            Evet ya psikolog olacagim. Hem havali bir meslekte. böyle bilimsel konuşuyorlar sonra nasıl diyeyim efendime cool dururlar. Soğuk kanlı. Haha

Yorum

hem bize terapi de yaparsın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: melleril300 View Post
                hayat insanı robota çeviriyor. kış karanlığında yürümek istiyorum çıkıp. sevdiğim bir arkadaşımla yürüyüş yaparak sohbet etmeyi özledim.
                Bak simdi benim de canım cekti.hadi gel gezelim derdim ama cocuk olunca olmuyor.yagmurda ıslanmayi,ayazda üşümeyi ózledim valla

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

ahh yabancı benim idealimde psikolog hatta psikayatrist olmak vardı fakat gelgelim ruh hastası oldum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
                    Evet ya psikolog olacagim. Hem havali bir meslekte. böyle bilimsel konuşuyorlar sonra nasıl diyeyim efendime cool dururlar. Soğuk kanlı. Haha
                    Bize psikologluk yapiyorsun iste.daha ne olsun diploma ne ki.pratige bakacaksin

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                    Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
                      Bak simdi benim de canım cekti.hadi gel gezelim derdim ama cocuk olunca olmuyor.yagmurda ıslanmayi,ayazda üşümeyi ózledim valla
                      çocuğunu kocana bıraksan olmaz mı? neden hep kadınlar yüklenir çocukları?gerçi aklın fikrin o da kalır şimdi senin

Yorum

evet burda iki laf ettik yabancıyla iyi hissettim gerçekten. en güzeli arkadaşla konuşmak.

Yorum

bir sıkılan ben değilmişim

Yorum

biz karda, ayazda yürüyoruz hamilton sen de katıl

Yorum

30 yaş üstü giyilen çizgili kısakollu kolları bol olan tişörtümü giyip çıkıcam birazdan kapıya

Yorum

İşleniyor...
                              X