Duyuru

Collapse
No announcement yet.

canım sıkıldı hep aynı şeylerden

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: melleril300 View Post
    ahh yabancı benim idealimde psikolog hatta psikayatrist olmak vardı fakat gelgelim ruh hastası oldum.
    Doktor olunca da ah ah yazılımci olsaydim derdi insan. Diyen bir arkadaşım var. Diyor babam yüzünden doktor oldum. Döverek falan ders çalıştırdı. Şimdi doktor oldum ama ne yapacam diyor. Özgüven sıfır. Suan yoksa en iyi yazılımci idim. Yeniden yazılım muhendisli için çalışacam diyor. Tıptan istifa edebilirim diyor. Adam niyeti bozmuş. doktorluk bildin gibi değil. Psikologa gelince de hemen hemen çoğu psikiyatr altı olduğundan bir komplex mevcut. Klinik açmak falan çoğunun hayali. E bunun içinde bir ton prosedür. yani girip bir kurumda çalışmak çok kötü. Hele hele idealist olanlar için.
    "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Orjinal yazı sahibi: YerGökHayat View Post
      Bize psikologluk yapiyorsun iste.daha ne olsun diploma ne ki.pratige bakacaksin
      Gök eline su dökemem biliyorsun hep de söylüyorum. Senden iyisi yok. Bir sürü psikolog tanıdığım var çoğu gerçekten boş.
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

ne hale gelmişiz sanal hayaller kuruyoruz.......yani benkuruyorum.

Yorum

çocuğunu kocana bıraksan olmaz mı? neden hep kadınlar yüklenir çocukları?gerçi aklın fikrin o da kalır şimdi senin
          Kahkaha attirdin bana babasini oģlana emanet etmek daha mantikli olur.erkekler coxuktan daha beter cocuk yaa.zaten dedigin gibi aklim kalir.annem bile bana birak da git carsiya pazara der.ona bile birakamam.
          ama universitede cok gece gezmesine cikardik.daha ózgúr hissediyor insan.sanki dúnyadaki her seyi yapabilirmis gibi dúnya ona aitmis gibi bir yanilsama yasiyorsun.arada insan mahsuscuktan da olsa kendisini simartmasini bilmeli

Hayat kúcúk seylerden olusur.
          Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: .::yabancı::. View Post
            Doktor olunca da ah ah yazılımci olsaydim derdi insan. Diyen bir arkadaşım var. Diyor babam yüzünden doktor oldum. Döverek falan ders çalıştırdı. Şimdi doktor oldum ama ne yapacam diyor. Özgüven sıfır. Suan yoksa en iyi yazılımci idim. Yeniden yazılım muhendisli için çalışacam diyor. Tıptan istifa edebilirim diyor. Adam niyeti bozmuş. doktorluk bildin gibi değil. Psikologa gelince de hemen hemen çoğu psikiyatr altı olduğundan bir komplex mevcut. Klinik açmak falan çoğunun hayali. E bunun içinde bir ton prosedür. yani girip bir kurumda çalışmak çok kötü. Hele hele idealist olanlar için.
            bak şimdi yine rahatlattın iyi ki kazanıpta okumamışım psikoloji. sen gitme 2015 gelince.

Yorum

ne hale gelmişiz sanal hayaller kuruyoruz.......yani benkuruyorum.
              Benim hiç öyle hayallerim olmadı. Bilim adamı olmak istedim bunun için tiptan geçmek olduğunu da biliyorum ve o yüzden bir ara doktor olmak istemiştim. Ama yok tus yok uzmanlık asistanı sana uzman ne veriyorsa onu öğreniyorsun. Çok saçma sistem. 50 yaşına geliyorsun ancak bir ilacı yazma yetkin çıkıyor yahu. Aslında atom altı parçacıkları incelemeyi çok isterdim.

Yorum

biz karda, ayazda yürüyoruz hamilton sen de katıl
                Hamilton gelirsen sana konyak ismarlayabilirim.zaten bende kansizlik var.konyaksiz titrek nineler gibi kalirim aranizda

Hayat kúcúk seylerden olusur.
                Sen seversen búyúk olurlar..

Yorum

bak şimdi yine rahatlattın iyi ki kazanıpta okumamışım psikoloji. sen gitme 2015 gelince.
                  Nerde geldi ki aklına o

Yorum

Kahkaha attirdin bana babasini oģlana emanet etmek daha mantikli olur.erkekler coxuktan daha beter cocuk yaa.zaten dedigin gibi aklim kalir.annem bile bana birak da git carsiya pazara der.ona bile birakamam.
                    ama universitede cok gece gezmesine cikardik.daha ózgúr hissediyor insan.sanki dúnyadaki her seyi yapabilirmis gibi dúnya ona aitmis gibi bir yanilsama yasiyorsun.arada insan mahsuscuktan da olsa kendisini simartmasini bilmeli
                    anladım zaten sen ayılamazsın çocuğundan iki dakikalığına bile.
                    katılıyorum söylediklerine,hakikaten gece dışarda olmak başka oluyor.okul yıllarında kaldı ne yazık ki.

Yorum

Nerde geldi ki aklına o
                      ne nerden geldi aklıma?psikoloji okumak mı? yakın çevrede ruhsal sorunlara tanık olmamdan olabilir.ilgi uyandırdı.zaten anladığım kadarıyla psikyatristlerin çoğu yakını hasta olduğu için seçiyor mesleği.

Yorum

Hamilton gelirsen sana konyak ismarlayabilirim.zaten bende kansizlik var.konyaksiz titrek nineler gibi kalirim aranizda
                        sğl gülüm

Yorum

Sen gitme 2015 olunca dedin ona dedim nerden esti aklına.

Yorum

Benim hiç öyle hayallerim olmadı. Bilim adamı olmak istedim bunun için tiptan geçmek olduğunu da biliyorum ve o yüzden bir ara doktor olmak istemiştim. Ama yok tus yok uzmanlık asistanı sana uzman ne veriyorsa onu öğreniyorsun. Çok saçma sistem. 50 yaşına geliyorsun ancak bir ilacı yazma yetkin çıkıyor yahu. Aslında atom altı parçacıkları incelemeyi çok isterdim.
                            lise yıllarında kaldı tabi o istek.kendi mesleğimi sevdim, hayatta beni kurtaran da bu oldu.

Yorum

Sen gitme 2015 olunca dedin ona dedim nerden esti aklına.
                              aklımda kalmış sen öyle yazmıştın

Yorum

ben yine bir balkon molası veriyim en iyisi... yalnızlık, soğuk ve balkon

Yorum

İşleniyor...
                                X