Sevgili arkadaşlar,uzun süredir aranızda bulunamamanın verdiği can sıkıntısı sonunda meyvesini verdi...Projeler,ödevler,deneyler,vizeler derken burayı biraz ihmal ettim ama..Bugün epey göz atma fırsatım oldu forum konularına ve birkaç yorumda yaptım,ama son okuduğum forum konusu..Anket şeklinde,güvenebileceğiniz kaç arkadaşınız var şeklinde sorulmuş.Konu dostluk olunca,diğer arkadaşa saygısızlık olmaması açısından yeni bir başlık açmayı uygun gördüm.
Dilerseniz bu başlık altında,dostlarımızdan dostluklarımızdan bahsedelim...Dostlarımızı nerde nasıl ne şekilde tanıdığımızdan ve onları nasıl kazandığımızdan bahsedelim..Eğer özel değilse,en güzel ve hatırladıkça,'' İşte bunun için dostumsun..'' dedirten anılarımızı paylaşalım.
Dostluğun önemi sizce nedir,dostunuzda sizi tamamlayan veya size taban tabana zıt olan nitelikler nelerdir mesela,bunları paylaşalım...
Vel-hasil kelam
Bu başlığı dostlara ve dostluklara açmış bulunmaktayım...Ve herkesi de tüm içtenliğimle davet ediyorum..
Sevgiyle kalın
Dilerseniz bu başlık altında,dostlarımızdan dostluklarımızdan bahsedelim...Dostlarımızı nerde nasıl ne şekilde tanıdığımızdan ve onları nasıl kazandığımızdan bahsedelim..Eğer özel değilse,en güzel ve hatırladıkça,'' İşte bunun için dostumsun..'' dedirten anılarımızı paylaşalım.
Dostluğun önemi sizce nedir,dostunuzda sizi tamamlayan veya size taban tabana zıt olan nitelikler nelerdir mesela,bunları paylaşalım...
Vel-hasil kelam
Bu başlığı dostlara ve dostluklara açmış bulunmaktayım...Ve herkesi de tüm içtenliğimle davet ediyorum..Sevgiyle kalın

Yorum