Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aldattınız mı ya da aldatıldınız mı?

Sevgili ya da evlilik ilişkilerinde sıkça geçiyo artık aldatmak ve aldatılmak...bende sitede bir oylama yapmak istedim...Aldattınızmı aldatıldınızmı?
    Aldattıysanız niye aldattınız?
    Aldatıldıysanız herhangi bi eksiğiniz olduğunu düşünüyomusunuz...
    Happiness is a way of travelling,not a destination

Önceleri aldatıldım. Neden? Bunun bir nedeni yok; o kişiyle alakalı! Ben iyiydim ve sevgime dair herşeyi verdim.. Belki de iyi olmak ve seviyor olmaktır ana sebep aldatılmak için!

Şimdi ise aldatıyorum ve de aldatıldım ve/veya aldatılıyorum; şahsen umrumda değil. İlişkide bulunduğum kişileri beni aldattığında yıkacak konuma koyacak kadar sevmiyorum veya aldatılabilme ihtimalini hep saklıyorum içimde...

Son sevgilim, ayrıldıktan sonra ilişkimizin olduğu anlara dair bir hatırlatma yaparken eski erkek arkadaşının hayatında var olduğuna dair ağzından bir şeyler kaçırdı. Şüphelenmiştim böyle birşeye ve kendisine sormuştum; dürüst olmasını, bir salak olarak; haliyle "yok ööle bişi" demişti.. ve bu yaşamışlığımla gülmüştüm kahkahalarla o anda... (Halbuki sevemiyorken onu sevmiştim)

Yorum

Aldatıldım mı bilemem ama aldatmadığıma eminim 8)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance
        iyide bunun neresi cool anlayamadim, yani "hic dovemedim ama super dayak yerim" cumlersiyle ovunmek gibi bisey.

Yorum

Aldatıldığından şüphelendinmi pekiii?
          Happiness is a way of travelling,not a destination

Yorum

Bir insan aldatmayı kafasına koydıysa ne yaparsanız yapın, o istediğini eyleme geçirecektir. Şüphelenmedim değil ama bazen kuruntu bazende merak oluyor bunun nedeni.

Belki benim habeirm olmadan aldattı beni, nasıl emin olacağız ki..

Yorum

Bir insan aldatmayı kafasına koydıysa ne yaparsanız yapın, o istediğini eyleme geçirecektir. Şüphelenmedim değil ama bazen kuruntu bazende merak oluyor bunun nedeni.

Belki benim habeirm olmadan aldattı beni, nasıl emin olacağız ki..
              " guvenemedigim iliskide tek icraatim sex olur onun disinda relax takilirim ciddi susunmem " felsefesi yapip o iliskiyi kisa kesmeniz lazim ozaman, zira kuruntu kuruntu nereye kadar.

Yorum

İlişkinin başında diyorum. Daha baştan o güveni oluşturamazsın. Zamanla olacak bir şey. Oturana kadar uğraşacaksın.

Zaten güven olmadan nereye kadar?

Yorum

aldatılmanın kralını yaşadım,ilk baş kendimi kandırıyorum dedim ama sonunda eksiğin aldatılanda diğil aldatanda olduğunu anladım,,yapıcağı varsa,eskiyi unutamamışsa,tecrübeleri dertten,sıkıntıdan,acıdan oluşan bi kişiliksizse aldatıyo ne yazık ki kaçarı yok

Yorum

aldattım aldatıldım........ama aldattığımda küçüktüm yhaa..16 17 falandım..bir erkek arkadaşım vardı ben başkasına aşık olup yumuşak bir geçiş yapmıştım :lol: :lol: aldatıldım ama ıspatlayamadım..yani şüphelendim sonra toparladı sevgilim :roll: yani hala emin değilim..bir kez hissettim bunu ama havada kaldı...aldatmayalım aldatılmayalım :lol: :lol:

Yorum

eşimle ilgili bir yorum yapamam bilmiyorum.
                      bana gelecek olursak sevgiye ilgiye ve aşka hasret kaldığım zamanlar aradığım zamanlar oldu.ama hep eşimden bekledim ve istedim.benim için o ilk ve tektir.onun yerini alacak birisi varmı bilmiyorum.benimkisi sevgidende öte bişey çünkü.
                      buraya yazı yazarken bile çekiniyorum.haberi yok diye.
                      bu da geçer....

Yorum

ALDATMADIM HEHE ALDATILMADIM :roll:

Yorum

aaa aldatmayan kadın yada erkek kaldımı :?: :?: :? :? :?

Yorum

bence kadın erkek aldatma oranları eşit günümüzde ahlak mı kaldı..?
                            ahlak günden güne eriyor hatta kalmadı artık yada çok az kişi gerçek bu her nekadar kabul etmek istemesekte üzülmemek elde değil :?

Yorum

İSTİSNALAR KAİDEYİ BOZMAZ DÜZEN BOZULDUYSADA BOZULMAYACAK KİŞİLİKTE OLAN İNSANLARDA VAR

Yorum

İşleniyor...
                              X