Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yapacak bir şey bulamıyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yapacak bir şey bulamıyorum

bizim okul tatil oldu ve ben evde boş boş oturuyorum ailem fazla dışarı çıkmama izin vermiyo ne yapsam ne yapsam ya çok sıkıldım tvde bişey yok internet desen aynı şeyler hep kitap okumayı eskiden severdim valla çok sıkıldım napsam ya?

1500 lük bir puzzle al müzik dinleyerek onu yapmaya çalış
    öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Çizim yap. Model düşünüp kağıda geçir. Belki ileride sana çok faydasıda olur çizimin.
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enyax
        ya hiç denemedim puzzle i.. bi keresinde 1000lük bi puzzle almıştım ama resmini beğenmediğimden yapmadım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
          ya hiç denemedim puzzle i.. bi keresinde 1000lük bi puzzle almıştım ama resmini beğenmediğimden yapmadım
          Resmini beğendiğin birini al.Başlarda biraz sıkılabilrsin ama parçaları oturtmaya başlayınca hiç bırakasın gelmeyecek.

Yalnız obsesifsen hiç bulaşma çünkü takıntı yapıyo normal insanda bile bi süre sonra.
          öldü bu kız ; kesik boğazı bir vazo artık , geç gönderilmiş azap çiçeklerine...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
            Resmini beğendiğin birini al.Başlarda biraz sıkılabilrsin ama parçaları oturtmaya başlayınca hiç bırakasın gelmeyecek.

Yalnız obsesifsen hiç bulaşma çünkü takıntı yapıyo normal insanda bile bi süre sonra.
            o zaman bulaşmayayım ben de okb var ee başka napcam

Yorum

valla senin yerinde olmayı isterdim doğrusu. benim evdeki pc şimdilik gitti kaç aydır pc yok diye kafayı yiyorum. keşke evde internet olsa da ben de sıkılsam..

Kitap okuyamıyorum sıkılıyorum, televizyon desen ruhumu daraltıyor artık. pc de yok.. özlediklerim uzağımda.. evde bir annem bir ben varım. konuşacak kardeşim arkadaşım dostum hiiiç yok yakınımda. Koca dünyada tek yaşıyor gibiyim.

İnan ki senin durum benden daha iyi destiny.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Duygus
                valla senin yerinde olmayı isterdim doğrusu. benim evdeki pc şimdilik gitti kaç aydır pc yok diye kafayı yiyorum. keşke evde internet olsa da ben de sıkılsam..

Kitap okuyamıyorum sıkılıyorum, televizyon desen ruhumu daraltıyor artık. pc de yok.. özlediklerim uzağımda.. evde bir annem bir ben varım. konuşacak kardeşim arkadaşım dostum hiiiç yok yakınımda. Koca dünyada tek yaşıyor gibiyim.

İnan ki senin durum benden daha iyi destiny.
                akrabalarının arkadaşlarının yanında olmamasının seni üzmesini anladım da pc o kadar da işlevli bişey değil ki belli sitelere giriyorum internett facebook msn işte başka bişey yok onlar da sıkıyo artık

Yorum

Sen de haklısın. ama bazende uzaktaki sevdiğinle sadece internet aracılığıyla görüşüyorsan internetin yokluğu oyüzden koyuyor insana yoksa bende başka bişey aramıyorum pcde siteleri gezmezdim bile.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Duygus
                    Sen de haklısın. ama bazende uzaktaki sevdiğinle sadece internet aracılığıyla görüşüyorsan internetin yokluğu oyüzden koyuyor insana yoksa bende başka bişey aramıyorum pcde siteleri gezmezdim bile.
                    hıımm evet duygu anladım inş kavuşursun ne diyim

Yorum

Senin gibi boş vaktim olsa neler yapmam ki..Şu final zamanında bile boş bulduğum aralarda ya burdayım ya da bitirmeyi hedeflediğim kitapları okuyorum.Evime gidince de deli gibi kitap okumayı düşünüyorum hem de hiç nefes almadan,günlerce gecelerce..

Sana da bu boş vaktini güzel ve sana faydası olacak etkinliklerle değerlendirmeni öneririm.Aslında yanlış bir kelime kullandım,boş vakit yoktur,boşa geçen vakit vardır..Gençliğin bu güzel saatlerini,günlerini bir an bile olsun boşa geçirmemek gerek..

Bu yaz fırsatım olursa,ayarladığımın dışında bir başka yerde daha staj yapmayı düşünüyorum..

Mezun olup iş hayatına atıldıktan sonra,herşey daha farklı olacak ve değerlendirmediğim günlerime hayıflanmak yerine,en güzel şekilde geçirmek istiyorum..

Sen de seni geliştirecek,sana anlam katacak ilerde değerlendirebileceğin aktiviteler edin..
                      Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid
                        Senin gibi boş vaktim olsa neler yapmam ki..Şu final zamanında bile boş bulduğum aralarda ya burdayım ya da bitirmeyi hedeflediğim kitapları okuyorum.Evime gidince de deli gibi kitap okumayı düşünüyorum hem de hiç nefes almadan,günlerce gecelerce..

Sana da bu boş vaktini güzel ve sana faydası olacak etkinliklerle değerlendirmeni öneririm.Aslında yanlış bir kelime kullandım,boş vakit yoktur,boşa geçen vakit vardır..Gençliğin bu güzel saatlerini,günlerini bir an bile olsun boşa geçirmemek gerek..

Bu yaz fırsatım olursa,ayarladığımın dışında bir başka yerde daha staj yapmayı düşünüyorum..

Mezun olup iş hayatına atıldıktan sonra,herşey daha farklı olacak ve değerlendirmediğim günlerime hayıflanmak yerine,en güzel şekilde geçirmek istiyorum..

Sen de seni geliştirecek,sana anlam katacak ilerde değerlendirebileceğin aktiviteler edin..
                        kitap okumayı küçükken çok seviyodum şimdi hoşuma gitmiyo staj içinse daha yıllar var geriye dee uapcak bişey kalmadı

Yorum

Canım öncesi sonrası yok ki,kitap okumaktan kaçamazsın..Kitap okumayı sevmiyorum ya da sıkılıyorum demek savunma mekanizması oluyor ama biraz üstüne gitsen,sevdiğin türden bir kitaptan başlasan canın sıkılmaz ve körelen kitap okuma isteği kendiliğinden geri gelir.İstersen seni saracağına ve okurken büyük zevk alacağına inandığım birkaç kitap ismi verebilirim destiny.
                          Olmadığın insan olarak sevilmektense, olduğun insan olarak nefret edilmek iyidir.

Yorum

vaktim olsa bol bol gezer fotoğraf çekerdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozle_m_ermaid
                              Canım öncesi sonrası yok ki,kitap okumaktan kaçamazsın..Kitap okumayı sevmiyorum ya da sıkılıyorum demek savunma mekanizması oluyor ama biraz üstüne gitsen,sevdiğin türden bir kitaptan başlasan canın sıkılmaz ve körelen kitap okuma isteği kendiliğinden geri gelir.İstersen seni saracağına ve okurken büyük zevk alacağına inandığım birkaç kitap ismi verebilirim destiny.
                              evet verirseniz iyi olur.. ama biraz da tarz meselesi değil mi bu ben mesela romantik aşk kitaplarını çok severim korku asla sevmem bi de macera da süper oluyo amin maouluf un kitaplkarı falan macera roman arası

Yorum

İşleniyor...
                              X