Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gelişim ve Dönüşüm!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Gelişim ve Dönüşüm!!!!

her ne şartlarda olursanız olun,geliştiğinize yada değiştiğinize inanıyormusunuz.
    elbette herkez olumlu yönde olmasını ister ,siz ne yönde ilerliyorsunuz. :?: :?:
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

olumsuz yönde ilerliyorum. zamanı değerlendirmediğim, iyileşmek için çaba sarfetmediğim için geçen zaman pişmanlık haneme ekleniyor. mağlubiyet sayısı artıyor. zamanı kullanamadığım için maalesef durum böyle..

Yorum

edindiğim bilgilere göre insanların özünde artı genelde takındıkları tavır ve hisleri önemli.ne kadar pozitif hissediyorsak o kadar faydalı olucak bizim için. :!: etrafımızdakiler içinde bu çok önemli.benim edindiğim hislere göre bir geçirş dönemine girdik.
      Kendimi Örnek gösteririsem her defasında etrafıma suçlamalar,kin dolu düşünceler duydum. :!:
      Haklımıydım :?: Belki evet ama bunun bana hiçbir faydası olmadı..
      ne kadar karşılık aldım bilmiyorum :?: yinede kendimle ilgili dürüst olmaya devam edicem. :!:
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

İşleniyor...
      X