Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bne kaçıyorum!! Kendinizden kaçıyorsanız fena.!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bne kaçıyorum!! Kendinizden kaçıyorsanız fena.!!

İnanın bana kendinizden kaçarak sorunlarınıza çözüm bulamzsınız. :!: :!: :!:
    Söylemiştim derinlemesine ve yeniden geri dönicektim. :!:
    Psikolojinin asli engeli kendimizi tanımamaktır....
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Düşün düşün de kafayı yiyiyoruz.Elden bir şey de gelmiyor.Belki de en güzeli fazla üzerinde durmamak,kendini çok dinlememek.Dinledikçe hastalıklarımız artar bu da bir gerçek
    yazmasaydım cıldıracaktım

Yorum

ben hastalıklarımız üzerinde duralım demiyorum ama yinede yatsıyamıycağımız şeyleri es geçmiyelim.. :!:
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Kendini tanımak bendeki gibi her zaman faydalı olmayabilir

.
        Gothica’nın dediği üzere “Psikolojinin asli engeli kendimizi tanımamaktır” lafına kendine yardım kitaplarında, 4 yıldır bende rastlamış, ve inanmıştım. Bu nedenle şu an kendimi 100% tanıdığımı ifade edebilirim. Onun dediği gibi elimden gelen her şeyi umutla yapmaya çalıştım ve yapmakta devam etmekteyim.

Ancak kendimi o kadar çok iyi tanıdım ki, evden dışarı çıkmanın, evde bir tamir işi yapmanın, eşime ev işlerinde yardım etmenin bende aşırı anksiyeteye sebeb olduğunu öğrenip bilinçaltıma yerleştirmiş oldum.

Kendimi tanımam yüzünden de, yukardaki eylemleri yapamaz duruma gelip, kabullenmek zorunda kaldım. Çoğu doktorlardan işittiğim üzere diyebilirsiniz ki, arkadaşım bunun çaresi korktuğun olayların üzerine gitmektir. Onu da zamanında denedim, anksiyetemi o kadar çok arttırdıki, bir daha denemeye tövbe ettim.

Şu an ise 8 yıldır nüksetmekte olan rahatsızlığımın 5cini yaşamaktayım.
        Şimdi tek umudum eskilerinde olduğu gibi kullanmakta olduğum ilaçlar, vitaminler sayesinde rahatsızlığımın geçip bu eylemleri tekrar yapar duruma gelebileceğim günü beklemek. İnşallah bu umudumda yanılmış olmam.

Ayrıca Elektraya’nın söylediklerine de katıldığımı belirtirim.
        Çaresizseniz Çare sizsiniz. U34

Yorum

İşleniyor...
        X