Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yanlış tercihler...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yanlış tercihler...

Hayatınızdaki en yanlış tercihleriniz neler oldu?

aşk seçimi?meslek seçimi? dost seçimi vs.?

aşk seçimi yanlıştı benim hem de hepsi hatta bun aaşk bile deneemz çıkma meslek ise daha belli değil yazıldık okula gidiyoruz bilmiyom sonumuz nolcak dostlardan yana ama rahatım hiç yanlış bişey oldu diyemem

Yorum

Sadece 3 şıkmı var zerrin?
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: destiny89
        aşk seçimi yanlıştı benim hem de hepsi hatta bun aaşk bile deneemz çıkma meslek ise daha belli değil yazıldık okula gidiyoruz bilmiyom sonumuz nolcak dostlardan yana ama rahatım hiç yanlış bişey oldu diyemem
        Aşk kolay kolay bulunmaz bir hint kumaşıdır zaten ya onu gerçekten bulmuşsundur yada asla bulamassın bunun ortası yoktur...mesleğinide artık okul inşALLAH bittikten sonra eline alırsın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: bonnie
          çoğu zaman geçmişte yaptığım seçimleri hep hata olarak nitelendirdim. keşke şöyle yapsaydım, keşke böyle yapsaydım dedim. ama durup bir düşününce aslında yanlış dediğim seçimlerin bana çok da katkısı oldu. yani tamamen olumsuz değiller. sonu olmayan bir ilişki yaşadım ama yanlış diyemem, erkeklerle ilişkiler konusunda ve kendimi tanımamda çok geliştirdi beni. yanlış okul seçtim dedim. ama her okulun kendine göre sıkıntısı var. başka şehirde okumak istiyordum. o şehir daha tenha istanbula göre, belki orada hiç arkadaşım olmayacaktı, kimse bilemez. yanlış bölüm dedim. ama aslında bölümümün alanı geniş. fikir değiştirince farklı alanlara atlama şansım var. daha özel bir bölüm okusam bu şansım hiçbir zaman olmazdı. yanlış arkadaşlar desem, o an için doğrulardı. sonra yanlış oldular. ve bu süreç yine benim gelişmeme ve kendimi tanımama yaradı.
          en yanlış seçimim okul aracılığıyla yurtdışına gitmek yerine sevgilimden ayrılamam gitmeyeceğim dememdi. buna gerçekten acaip yanıyorum ve çok pişmanım. ama bu başlık sayesinde yukarıda yanlış seçim olarak gözüken birçok şeyi sorgulamış oldum ve her işte bir hayır vardır sözünün doğruluğunu görmüş oldum yine. aynı şey bu pişmanlık duyduğum seçim için de geçerli. yurtdışına gidemedim ama başka şeyler öğrendim. bir hayalden uyandım.
          Hayatımızda zaman zaman hatalar oluyor elbette...Hemde yıllar sonra bunlar akıllara geldikçe pişman ediyor insanı ne yazıkki...

Senin dediğin gibide, her yanlışlarımız aslında bizlere hayatta birer doğru yol göstericileri oluyorlar..

Arkadaş seçimlerindede hep bende öyle olmuştur ,o an için onlar benim en doğru, en güvenilir, en dürüst arkadaşlarım oluyorlar fakat bir zaman sonra anlıyorumki aslında ne büyük yanlış seçimdeki insanlarmış...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_
            Sadece 3 şıkmı var zerrin?
            Hayır Sevde'cim 3 şık dışındada söyleyebilirin tabiikide..O şıklar sadece örnekti

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
              Aşk: Aşkı asla sen seçmezsin, sadece yatacağın kişiyi seçebilirsin. Aşk gelip seni buluverir sen onu değil.

Meslek: Ben seçtim ama zorunlu olarak üniversite ile memurluk arasında bir tercih yapmam gerekti param olmadığı için okuyamazdım ve çalışacağım için para kazanacaktım 19 yaşımda ekonomik özgürlük iyi birşeydi.

Dost: İşte aslında verdiğin şıklar arasında tek seçebildiğimiz bu. Dost seçimlerimde yanılmadım hiç. Ama insanların çoğu yalnız kalmamak için mecburi dostluklar içinde boğuluyor.
              Haklısın Omen aşk birden kapıyı çalan misafir gibidir,ne zaman ,nerede geleceği belli değildir...

Mesleğindeki seçim bence gayet o yaşlara göre çok iyimiş ve 19 yaşa göre ekonomik özgürlüğü olan bir insanın kendinede öz güveni olur...

Dost seçimlerinde yanılmamış olman çok güzel...

Yorum

İşleniyor...
              X