Ben bu sene liseye başlıyorum ve psikolog olmak istiyorum ancak lisede sözel mi yoksa sayısal bölümmü seçmeliyim yardımcı olabilir misiniz...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Psikolog olmak için lisede hangi bölümü seçmeliyim?...
Collapse
X
-
Re: Psikolog olmak için lisede hangi bölümü seçmeliyim?...
şöyle bi fikir vermek istiyorum, eğer psikolojiyle ilgilenmek istiyorsan psikiyatriyi de bi düşün derim ben. tabi o biraz zahmetli tıp okuyup uzmanlık yapman gerekiyo, lisede de sayısalcı olman ama psikoloji ea doğru söylemiş arkadaşlarOrjinal yazı sahibi: GizemceBen bu sene liseye başlıyorum ve psikolog olmak istiyorum ancak lisede sözel mi yoksa sayısal bölümmü seçmeliyim yardımcı olabilir misiniz...just a smile
Yorum
-
"ya bende bu yıl yerlescem ins psikoloji düsünüyorum ama millet hukuk falan diyo"
kim ne derse desin sen istediğin bölümü oku. ben öss ye girdiğimde de herkes hukuk oku falan diyordu puanım da yetiyordu ama terrcihlerim arasında 1 tane bile hukuk yoktu iyi ki de yazmamışım psikoloji okumaktan çok mutluyum
Yorum
-
Bende bu sene 8.sınıfım seneye lisede psikolog olmak için sözel okumak lazımmış diye duydum ama yanlışmış ve benim matematiğim fenim falan pek iyi değil ama idare eder
ea seçip yoluma bakıcam yine psikolog olmak için çabalıcam ama liseyi bitirdikten sonra hangi üniversiteye gitmem lazım Ben şuan edirnedeyim ve trakya üni. nin fen edebiyat bölümü 320 puanla alıyo sanırım :S ben pek anlamıyorum bu üni. puanlarından ama iyi mi bu puan ? ama puanım iyi olursa boğaziçi üni fen edebiyat fakültesi tercihim.. yardım ederseniz sevinirim tecrübeli arkadaşlar
)
Yorum
-
BUNUN dışında sırf okumak için psikoloji okursan eğer hiç bi hastayı tedavi edemezsin deneyimin ve tecrüben insanlara inanma açın çok yüksek olmalıOrjinal yazı sahibi: crystalsun View Postşöyle bi fikir vermek istiyorum, eğer psikolojiyle ilgilenmek istiyorsan psikiyatriyi de bi düşün derim ben. tabi o biraz zahmetli tıp okuyup uzmanlık yapman gerekiyo, lisede de sayısalcı olman ama psikoloji ea doğru söylemiş arkadaşlar
yani psikolog olucaksan insanların dediği herşeye inanmalısın ailelerine değil bireyin kendisine
http://www.facebook.com/profile.php?id=100002010729542
mertt@london.com
Bir Çaresi Bulunur Elbet Çıkmazların yeniden yaşamalı
İyileştim İyiyim

Yorum

bol şans sizede
Yorum