Duyuru

Collapse
No announcement yet.

türkiyede yaşamanın sakıncaları: solgar glycine ve canabidiol yok :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• türkiyede yaşamanın sakıncaları: solgar glycine ve canabidiol yok :(

şizofreni tedavisinde kullanılan doğal ürünler, canabidiol ve solgar glysine amerakada avrupada yaşayanlar ulaşabiliyor ama biz ulaşamıyoruz.
    doğal ve organik oldukları için avrupada amerikada reçetesiz alınabiliyorlar.
    canabidiol antipsikotiğin yerini tutabiliyor.
    glysine ise antispikotiğe yardımcı olarak kullanılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=K7g-VeD2kkU

üstelik bu durum yeni de değil. 1991 yılında ingiliz eczanesi bana noröfren yerini tutan bir bitkisel ilaç vermişti. adını hatırlamıyorum. devam edemedim çünkü türkiye de yoktu. gerkalmış ülkede yaşamak hiç bir hastalığın özümünün olmaması demek. gelişen türkiye diye milleti kandırıyorlar.

yerinde olsam yurtdışına giderdim en azından kendi gözlerinle nasılda tuşa getirildiğimiz hükümetler tarafından, görürdün. ben seni ingiltere ye götürüp gezdirebilirim, eğer istersen.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: macabre View Post

üstelik bu durum yeni de değil. 1991 yılında ingiliz eczanesi bana noröfren yerini tutan bir bitkisel ilaç vermişti. adını hatırlamıyorum. devam edemedim çünkü türkiye de yoktu. gerkalmış ülkede yaşamak hiç bir hastalığın özümünün olmaması demek. gelişen türkiye diye milleti kandırıyorlar.

yerinde olsam yurtdışına giderdim en azından kendi gözlerinle nasılda tuşa getirildiğimiz hükümetler tarafından, görürdün. ben seni ingiltere ye götürüp gezdirebilirim, eğer istersen.

vize alamam ki!
      shengen vizesi= anasının nikahı vizesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: macabre View Post

bence o ingiliz eczacı sallamış! üstelik sen ingilterede hastanıp geri dönmek zorunda kalmıştın.
        ben 1999 yılından beri amerikan şizofreni forumlarını takip ediyorum ve antipsikotiğin yerini tutabilen ilk doğal ürün canabidiol!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ortega View Post
          şizofreni tedavisinde kullanılan doğal ürünler, canabidiol ve solgar glysine amerakada avrupada yaşayanlar ulaşabiliyor ama biz ulaşamıyoruz.
          doğal ve organik oldukları için avrupada amerikada reçetesiz alınabiliyorlar.
          canabidiol antipsikotiğin yerini tutabiliyor.
          glysine ise antispikotiğe yardımcı olarak kullanılıyor.
          Cannabidiol zannedersem cannabisden elde edilen bir molekül.Glycine yerine daha çok Sarcosine negatif belirtilere iyi geliyormuş.Yurtdışından çinden bazı firmalar Sarcosine temin edilebilir.

Yorum

İşleniyor...
          X