Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu ne yaptın ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

ne sporu ben üşenirim yapmam testesteron hormonu fazla bende hep enerjik ve dinamiğim ilaçlar kesiyor biraz o kadar

Yorum

yaşamaya üşiyosun sen ..

Yorum

yarim gun migrendeydim o gecti derken derealizasyon gibi bir hal bas donmesiyle birlikte ikibucuk saat surdu vakit gecmek bilmedi gun bitti zaten

Yorum

evet. aynı şekilde. sigara çay ve internet...

Yorum

hadi ya....

Yorum

tuborg speciallrımızı alıp sabahlaıyoruz arkadaşlar kaytarmak yok.

Yorum

çini boyama kursuna gittim 2.5 saat hiç kalkmadan çalıştım.. sınıf gürültülü ve yüksek sesle konuşanlar beni rahatsız etti. çalışma ortamı bu yönden olumsuz. konuşmayanların hakları konuşanlar tafarından böyle ihlal ediliyor. cep telim eski olmasa müzik açıp dinliycem seneye telefon almış olurum müziği açıp ototritemi ilan edeceğim. neyse bir tabak boyamaya hazır hale geldi, ufak restoreler kaldı. haftaya yine parti var kursta muhtemelen katılmayacağım ya da kısa kalıp dönerim. partiler kurstaki yalnızlığımı yüzüme vuruyor.

Yorum

hizir sagimda ilyas solumda butun gun kosturup durduk hic yorulmadik hic moralimiz bozulmadi

Yorum

sana bakınca gülme tutuyor cybryl

Yorum

cybryl bombasın walla eskidende öyleydin hiç değişmiyon

Yorum

antidepresan dozunun artmasi

Yorum

son fotografimi kucultup koydum buraya

Yorum

iyisin iyi tutuyorum seni bir ara face üzerinden de bir sohbet etmek isterim seninle

Yorum

face acamiyorum dort bes yil once kendi adima soyadima acmistim heklenmis (hezeyan degil gercek) o gunden sonra bi ara sahte isimle actim onuda kullanasim gelmedi sifresini falan unuttum zaten lanet olsun dedim bi daha acmiyorum

Yorum

facenin yapısı ve uygulamaları bakımından stresli bir yer oldugu kesin hele birde gruplara uyeyesen benim gibi ona buna laf yetişştirirsin gün boyu

Yorum

İşleniyor...
                                X