Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ANLAYAN VARSA BERİ GELSİN :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ANLAYAN VARSA BERİ GELSİN :(

NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIĞIM BİR ŞEYİ UZUN SÜREDİR YAŞIYORUM.DOKTORA GİTMEDİM.BAŞKASINDA DA BÖYLE BİRŞEY DUYMADIM.BİR ADI VAR MI BİLMİYORUM.
    HERHANGİ BİRŞEYE SİNİRLENDİĞİMDE YA DA ONA ÜZÜLDÜĞÜMDE ETRAFIMDAN KESİNLİKLE ANLAŞILMIYOR.BEN HEMEN ÜŞÜMEYE BAŞLIYORUM VE TİTRİYORUM.BÜTÜN EKLEM YERLERİM AĞRIYOR.HEMDE KORKUNÇ.PARMAKLARIM BİLE SIZLIYOR.BUNA ENGEL OLAMIYORUM.HAVA NE KADAR SICAK OLURSA OLSUN,ÜŞÜYORUM.İÇİM TİTRİYOR. VE KARŞILAŞTIĞIM O ŞEYİ ATLATANA KADARDA GEÇMİYOR.KENDİMİ GÖZLEMLİYORUM.GENELDE KORKU DUYDUĞUMDA,SİNİRLENDİĞİMDE,HIRSLANDIĞIMDA,ÇOĞUNLUK LA MORALİM BİRŞEYE BOZULDUĞUNDA HEP AYNI ŞEY OLUYOR. ÜŞÜMEME ENGEL OLAMIYORUM. BANA BİRİ BUNUN NE OLDUĞUNU SÖYLESİN. CİDDİ BİR DURUM MU ACABA? YADA NE YAPMAM GEREK ?

sanırım kasıyorsun kendini sinir anında

ve
    sanırım kendini biraz gevşek tut bunun formülü de komedi türünden yeşilçam filmlerini izle(kemal sunal,şener şen gibi) tavsiyem budur uyar mı sana bilmiyorum

geçmiş olsun
    http://www.mestwebtasarim.com

Yorum

bu belirtiler bana anksiyete yi anımsattı..işe bak anımsattı diyorum sanki çok uzağımdaymış gibi :cry: çağrıştırdı demek istemiştim..

Yorum

sinir boşalması ben cok anlamıyorum kriz durumlarını ama

geçmiş olsun

Yorum

Çok aşırı bir durumun yok, zayıf bir karakterin olabilir bu da sinirlenince ruhsal genişlemenin vücudunun taşıyamayacağı boyuta çıkmasına sebep oluyor.

Fazla sinirlenmemeye, stress yapmamaya, seni kızdıracak ortamlardan mümkün oldukça uzaklaşman gerekiyor..

Yorum

yorumlarınız ve tavsiyelriniz için tşkkr edrim.

Yorum

bu sorunları bende yaşıyorum.bazı bastırılmışlıklardan kaynaklandığını sanıyorum.psikolojikdestek alamak istiyorum ama bu işi başaracağına inandığım bir doktor bulamıyorum.yani beni düzeltmeyi

Yorum

İşleniyor...
              X