Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizce beni kışkırtmak için bana laf mı atmışlar?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizce beni kışkırtmak için bana laf mı atmışlar?

Bu gün olan bi olayı anlatıyım size. Yolda yürürken (kalabalık yerde, insanların toplu olduğu yerde) biri "o" diye seslendi, bende yanındaki ile konuşuyor sandım ve umursamadan yoluma devam ettim. Ama şimdi içime bi şüphe düştü. Yani acaba bana laf mı attı diye şüpheleniyorum. Bu şüphe beni delirtecek. Herkes gibi sıradan biriyim, yani saç+sakal normal. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

o insan topluluğunda bir çok kişi " o " konumundadır, sana dememiştir rahat ol

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asde06 View Post
      ama bana hafiften bakarak "o" dedi. Bu durumda bana laf atmış oluyor mu?

Yorum

sana laf çaprtırmış. gidip onu dövelim.
        sen de suçluluk duyguları yoğun. kimse kimseyi umursamıyor millet yanındaki insanın farkında değil sokakta. takma böyle şeyleri, herkes kendisi hakkında düşünüyor ve kendisi için yaşıyor. bizi kimsenin o diyecek kadar bile taktığı yok.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maria View Post
          sana laf çaprtırmış. gidip onu dövelim.
          sen de suçluluk duyguları yoğun. kimse kimseyi umursamıyor millet yanındaki insanın farkında değil sokakta. takma böyle şeyleri, herkes kendisi hakkında düşünüyor ve kendisi için yaşıyor. bizi kimsenin o diyecek kadar bile taktığı yok.
          ama ortamlarda falan dikkat çeken biriyim kaslı falan o yüzden hep kendi üstüme alınırım bazı lafları

Yorum

kas yapma o zaman. kaslı erkek görünce direk komplexli erkek gelir aklıma.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asde06 View Post
              gulme krizi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cybryl View Post

gulme krizi
                cybryl ne demek, bir açıklasana..soruya gelince, böyle paylaşıma böyle cevap kısaca

Yorum

bi daha böyle bişey olunca dönüp bak sana mı diyo diye. kuşku kalmasın

Yorum

Farz edelim ki o dedi.Ne olmuş?Yani senin ne gibi bir kaybın var?Bir derdi olsaydı sadece o demekle kalmazdı.Her şeyi üstüne alınma.Herkese de takıllma.Hayatımda tanımadığım ama gelip bana hayatını derdini anlatıp da giden insanlar var içeride 1000 akıl hastası varsa,yüz katı dışarda.

Birjaç sene önce durakta otobüs bekliyorum,adamın biri bana baktı baktı sonra dedi ki,"benle eğliyorlar(taklidimi yapıyorlar",ALLAH onların belasını versin dedi.Adamı hayatımda görmedim,yürüdü gitti.Bizzat yüzüne karşı bir şey söylenmediği sürece ya da %100 senden bahsedilmediği sürece umursama.Korkak olmazsın,yüzüne söylemek yerine arkadandan konuşan korkak olur...

Yorum

İşleniyor...
                    X