Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaşamadığımı anladım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaşamadığımı anladım

yaşamıyorum gerçekten. ilaçlar beni robot yaptı. her gün aynı hayata karşı hiç bir şey hissetmiyorum. olup bitenler de aynı haberler, internet okuduklarım olmasını istediğim bişi de yok. kendini tekrar eden dönme dolap. dönme dolap bile değil düz bir çizgide giden b.mb.k bi hayat. bir adım bile değil yarım adımlık bir hücrede ne geri ne ileri . ilaçlar yerine lobotomi olsaydım keşke. hiç olmazsa durumun farkında olmazdım.

ilaç kullanırsan öyle olursun tabi hissedemediğin için gelecekte de bugünlerinle ilgili hatırlayacak neyin olacak

Yorum

sana göre hava hoş. 2 gün almasam herşey biter.

Yorum

senin teşhisin ne? ilacla olmuyor ama ilacsiz hic olmuyor haklisin.

Yorum

Evet ilacla olmasi gerektigi gibi olmuyo ne acı ki ilaçsiz gene hiç olmuyo dünya tersine dönüyo sanki nasil ortasini bulucaz bilmiyorumm...

Yorum

Teşhisin ne,sıkıntıya girdiğin olaylar ne,yardımcı olmaya çalışalım vede tavsiyem şudur kesinlikle ilaçlarını bırakma uzun vadede kesinlikle iyi olacaksın kendine ve ilaçlarına güven.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Force View Post
              Teşhisin ne,sıkıntıya girdiğin olaylar ne,yardımcı olmaya çalışalım vede tavsiyem şudur kesinlikle ilaçlarını bırakma uzun vadede kesinlikle iyi olacaksın kendine ve ilaçlarına güven.
              sağol force yardımcı olmak istemen bile rahatlattı. ilaçları bırakmam mümkün eğil. temelde insan ilişkilerinde sorun var sanırım. sosyal sorunlar. ve sonuç yalnızlık, motivasyon eksikliği. gün boyu kendimi hiç bir işe veremiyorum. haftaya kurslarım başlıyor ve gitmek istemiyorum gitmezsem de dünyayla bağlantım olmayacak. işimi de bıraktım sosyal sorunlardan. depresyonda pusuda bekliyor n ufak bir sorunda elimi kolumu bağlıyor.

kısaca yalnızlık, acı, boşluk,anlamsızlık.

Yorum

bu gunlerinin değerini bilmelisin hiç olmadık biir anda başına allah korusun kötü bir şeyler gelebilir. benim geldi mesela kaza geçirdim ve bu yavan hayat bana çokta kötü gelmiyor,
                seni anlıyorum bende senin gibiyim, işe gitmek istemiyorum çalışmak istemiyorum ama mecburum
                bende antipsikotik kullanıyorum ve psikoz hastasıyım.
                arkadaşlarının hepsi evlendi bile doğru durust arkadaşım yok
                burda benim gibi insanları görmek beni üzüyor ama bizim gibi insanlar çok
                aslında bu kadarda kendini kötü hissetmemelisin.
                eğer kendinin yapabileceği bir şey varsa yap gerisini allaha bırak

Yorum

korkutma beni ağzını hayra aç kardeş. zaten korkuyorum kötü bişi gelir başıma die.
                  geçmiş olsun sana.

Yorum

Bunlar dönem dönem olabilir ama her zamanda böyle olmayacak emin ol bi yerden tutunacaksın eski günlerine geri döneceksin.Sadece sabırlı ol,dua et,üstüne git bir gün istediğin noktaya varacakın şüphem yok.

Yorum

Bu nasıl bir kısırdöngüdür ben bunu anlamıyorum yıllardır hep bişeylerin düzeleceği ümidiyle yaşıyoruz ama hiçbirşeyin de yoluna gireceği yok hissine kapılıyorum çoğu zaman.

Yorum

dönem dönem olmuyor force sürekli azap çekiyorum. hayat utlu sevinçli olmaktan çoktan çıktı yıllardır korkular, kaygılar, iç sıkıntıları dmnem dönme olan tamamen kopmalar, psikotik ataklar.ya da manik ataklar. ataklar dönemi sadece mutluluktan uçuyorum fakat işte öyle de insanlar izin vermez hastaneye giderim 2 ay yatıp çıkarım ilacı azaltmak bile artık mümkün olmuyor, çünkü atakların sonunda hayat tamamen yeniden kuruluyor fakat koşullar değişmediği için olay bir kısır döngü. bu durumda bakış değiştirmek, insanin kendini yani düşüncelerini tutumlarını, yaklaşımlarını değiştirmesi ya da kişilik yapısını değiştirmesi süreci de işlemiyor.

tek seçenek durumu kabullenmek ve acıya alışmak, son yıllarda uyguladığım yöntem bu. kimseye önermiyor kötü bir seçenek.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ggüneş View Post
                          yaşamıyorum gerçekten. ilaçlar beni robot yaptı. her gün aynı hayata karşı hiç bir şey hissetmiyorum. olup bitenler de aynı haberler, internet okuduklarım olmasını istediğim bişi de yok. kendini tekrar eden dönme dolap. dönme dolap bile değil düz bir çizgide giden b.mb.k bi hayat. bir adım bile değil yarım adımlık bir hücrede ne geri ne ileri . ilaçlar yerine lobotomi olsaydım keşke. hiç olmazsa durumun farkında olmazdım.

sorun herşeyi herkesten çok daha yoğun yaşamandan kaynaklanıyor canım. yoğun duygular, derin düşünceler, yoğun hırslar, hedefe ulaşmak için yoğun fedakarlıklar. yaşamak demek emek harcamak demek olmasa senin için hiç bir rahatsızlığın olmazdı. keyf için yaşamak zulüm olmasa senin için bu kadar ağlamazdın.
                          ,

Yorum

kisilik bolunmesi

Yorum

deli misin be bi de onu çıkarma başıma

Yorum

İşleniyor...
                              X