Paxil 20mg ilacını 3 yıl, 6 aydır düzenli içiyorum. İlk 15 gün yarım aldım, sonra 1 aldım, sonra 2 aldım derken son 2 yıldır da sabahları tok karnına 3 tane içiyorum. OKB ve Sosyal Fobi hastalığım var. Devasa bir iyileşme olmasa da, yüzde 30 civarı daha iyiyim diyebilirim. Fakat iç iç nereye kadar? Bıktım. Gözümdeki o 4 yıllık perde kalksın istiyorum. Belki daha enerjik olurum. Şimdi hep uykum var. SGK'lı değilim, son 1 yıldır doktor görmüyorum. Ben bırakmak istiyorum, ve siz bilgili kişilerden bırakma tavsiyesi, doz azaltarak bırakma tavsiyesi istiyorum. Ayrıca benim piyasada kullanmadığım hapta kalmadı. Hepsi yan etki yaptı, alışamadım. Paxil ile birlikte her hapı içtim, piyasada ne varsa. Tabi doktorumun önerisi ile.. Bir süre de Anafranil adlı ilacı içtim, fakat o da 3-4 ay sonra yan etki yapınca bıraktım. Zaten dozu da azdı. Bu Anafranil erkeklerde göğüs büyümesi yapıyormuş gibi şeylerde okudum. Ve göğüslerimde de büyüme var. Bunun için de ne yapmalıyım? Son olarak ise Paxil'i bırakma önerisi istiyorum. Birde beyne şok falan varmış. Doktorum sana gerek yok demişti, onu da yaptırmak istiyorum. Teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Paxil 20mg ilacımı 4 yıla yakın bir süredir içiyorum. Artık bırakmak istiyorum.
Collapse
X