Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sevginizi belli edebiliyormusunuz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sevginizi belli edebiliyormusunuz?

ben sevgimi belli edemiyorum, buna aileme dahil.mesela anneme babama bi sebeb olmadikca sarilamam öpemem, nebilim bi bayramda bi özel günde sariliriz ama ozaman bile yapmacik oluyorum,utaniyorum.icimden cok seviyorum bunu biliyorum. bazen onlar icin fedakarlikalr yapiyorum onlar bunun farkinda olmuyorlar ve ben bunu söyleyemiyorum."ben bunu senin icin yaptim,seni sevdigim icin" diyemiyorum.sevgili olayinda bile, icim kaynar sarilim diye ama karsimdaki yaklasmadan ben ilk adimi atamam.hic onu sevdigimi söyleyemeden ayrildik zaten amaa.. öfkeye gelince onu gayet iyi belli ediyorum :evil: sanirim ailede var. bi tek ablam sicak kanlidir gelir sarilir öperbeni bende ot gibi dururum korkum ilerde evlenip cocuk sahibi olursam cocugumda öyle olmasin isallah. cevremde sevilen bir insanim bunu biliyorum.sevgimi belli edememekten rahatsizim.

ediyorum da karşılık yok öfkemi belli etsem daha iyi

Yorum

sevgi gösteripte sevgi görememek :roll: garip..

Yorum

evde herkesin psikoloojisi bozuk olursa olacağı bu

Yorum

tesekkür ederim herifin1i :P (güzel bi rumuz).yazdiklariniz cok güzel icimi oksadi.bu basligi yazdigimdan beri cevremdekilere daha sevgimi göstermeye,yahut hic olmasssa gülümsemeye dikkat ettim.ve inanin geri dönüyor insna ve birazda olsun mutlu oldum.bir tek sevgi paylastikca cogalir derler ya, öyle gercekten.anem babam onlarda belki dokunarak,güzel söz söyleyerek sevmeyi görmedielr ailelerinden onlara kizmiyorum onlarinda nasil bu zamanlara geldiklerini biliyorum cünki gecim derdi,onlardan ögrendim bunun nekadar önemli oldugunu .ben ilerde cocuklarimi böyle yetistimicem isallah.insanlar ögrenebilir gecte olsa sevgiyi göstermesini.

Yorum

sizede, herkese iyi bayramlar iyi gecler :P

Yorum

a dan z ye söylediklerini yaşıyorum desem inanırmıısn

Duyguları gösterememenin nedeni (kendim içn söyleceyecek olursam)

galiba güçsüz görünmek istemeyişim

Çünkü duygunu ne kadar gösterirsen o kadar güçsüz gözüküyosun çünkü insanın iç dünyasından bi kesiti dışarıya göstermesi onu deşifre eder ve ilerde bu sana pahalıya patlayabilir

tabi anne baba için bu geçerlimi bilmiyorum ama

ben böyle düşünüyorum

Yani beni görenler umursamaz birisi zanneder ama zaten bu beni dış dünyaya karşı koruyan bir maske belkide

,

Yorum

yapmacık hissediyorum , birine sevdiğimi söylerken. birşeyi çok söyleyince , çok üstünde duruncada onu eskitmiş gibi hissediyorum. bu yüzden sevgim de sevdiğim de kalbimin en derin , en kuytusunda saklı kalsın...
                öldürmeyen acı güçlendirir !

Yorum

hayır
                  <br />

Yorum

sevgimi de nefretimi de açıkça ifade ederim edemezsem hasta olurum ben etmesemde onlar anlar

Yorum

kolay kolay değil

Yorum

Aslında etmek istemiyorum ama malesef sevdiğimide sevmediğimide anında belli eden bir insanım.
                        Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

İşleniyor...
                        X