ben sevgimi belli edemiyorum, buna aileme dahil.mesela anneme babama bi sebeb olmadikca sarilamam öpemem, nebilim bi bayramda bi özel günde sariliriz ama ozaman bile yapmacik oluyorum,utaniyorum.icimden cok seviyorum bunu biliyorum. bazen onlar icin fedakarlikalr yapiyorum onlar bunun farkinda olmuyorlar ve ben bunu söyleyemiyorum."ben bunu senin icin yaptim,seni sevdigim icin" diyemiyorum.sevgili olayinda bile, icim kaynar sarilim diye ama karsimdaki yaklasmadan ben ilk adimi atamam.hic onu sevdigimi söyleyemeden ayrildik zaten
amaa.. öfkeye gelince onu gayet iyi belli ediyorum :evil: sanirim ailede var. bi tek ablam sicak kanlidir gelir sarilir öperbeni bende ot gibi dururum
korkum ilerde evlenip cocuk sahibi olursam cocugumda öyle olmasin isallah. cevremde sevilen bir insanim bunu biliyorum.sevgimi belli edememekten rahatsizim.
amaa.. öfkeye gelince onu gayet iyi belli ediyorum :evil: sanirim ailede var. bi tek ablam sicak kanlidir gelir sarilir öperbeni bende ot gibi dururum
korkum ilerde evlenip cocuk sahibi olursam cocugumda öyle olmasin isallah. cevremde sevilen bir insanim bunu biliyorum.sevgimi belli edememekten rahatsizim.

Yorum