ben hyr
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hastalığınızla barışık mısınız?
Collapse
X
-
ne oluyo bunda neler yaşıyosunOrjinal yazı sahibi: lavinya21evet zaten bu hastalıgı yaşayanlar olarak sıkıntımızda bu.internetten araştırdığınız zaman tedavisine az ilgi gösterilmiştir yazar heryerde.doktora anlatsanız oda çok zor ama zamana bırak der,ne ilaç ne başka bişey,yaşayan bilir bunu,beyniniz ruhunuz bedeniniz acı çeker resmen
Yorum
-
hıımm çok değişikmiş tedavi için ne vardi doktor bunları kafana takıyosan okb de olabilir mi..... acabaOrjinal yazı sahibi: lavinya21evet doğru söylüyorsun teşekkür ederimOrjinal yazı sahibi: destiny89canım zaten birbirimze yardım etmek için burdayızOrjinal yazı sahibi: lavinya21biraz uzun ama dinlersen anlatayım
öncelikle bunun adı türkçe olarak kendine ve çevreye yabancılaşma.
düşündüklerim:ben gerçekmiyim,dünya gerçekmi,gördüklerim gerçekmi,bu vücut bana mı ait,ellerim kollarım nasıl hareket ediyor böyle kendi kendine robot gibi,insan olmak ne garip (nefes almak,yutkunmak,yemek yemek,yürümek vss)gibi düşünceler herzaman var. ilk başlarda bunlar daha kötüydü biraz azaldı ama şimdide bedenimin içinde hapsolmuşum hissi acayip yoğun,ben nefes alıyormuyum derim hep,nefes sesim garip gelir ,soluk soluğa kalırım bunları düşündükçe.aynaya asla bakamam mecbur olmadıkça ,aynada gördüğüm benmıyım,bu kimin yüzü,aman allahım gözlerim,ağzım,burnum ne korkunç ve tuhaf uzaylı gibi :lol: .yemek yemeğe kalkarım herkes kendimi yemek yer,benmiyim bu yemek yiyen,acaba nasıl yutuyorum,mideme nasıl gidiyor vs...
rüya ve gerçeği ayırt edemezsin çoğu zaman.hayal gibi gelir herşey.sürekli sorarsın ,rüyadamıyız acaba diye .
bla bla bla.....daha bisürü varda aklıma bunlar geldi şimdi.kafayı yiyeceği sanırım yakında
Yorum
-
kaç yıldır içion okb olmamasına sevindim benim hayatımın içine ediyoOrjinal yazı sahibi: lavinya21efexor içiyorum şimdi.daha öncede bisürü ilaç içtim sayamaycagım hatırlayamadıgım kadar çok çünkü :lol:
yok değilmiş okb ,hayırlısı bakalım,ilaç yut yut nereye kadar bilemicem
bi kayıp daha vermek istemem
Yorum

Yorum