Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İlk ihaneti kim yapar??? sizce...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İlk ihaneti kim yapar??? sizce...

Diyelimki iki kişi arasında bir ilişki var (evlilik, nişanlılık veya arkadaşlık).. bir zaman sonra ilk ateş sönmeye başladı.. ihanet yatakda değilde beyinde başlar diye düşünürsek.. sizce ilk dışarı göz atan, düşünen, merak eden veya zemin hazırlayan kimdir? Kadınmı? Erkekmi? :roll:
    0
    a:2:{i:1090;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1090;s:6:"nodeid";s:6:"522245";s:5:"title";s:5:"Kadın";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1091;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1091;s:6:"nodeid";s:6:"522245";s:5:"title";s:5:"Erkek";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0

8O 8O 8O soru sormak için sorulmuş bir soru bence..

Yorum

bunu kadın erkek dye ayırmak yanlıstır..bu sadece aldatma meraklısının savunmasıdır. ilişki heyecanını kaybettıyse kaybetmemek ıcın bıseyler yapsın aldatmak yerıne yada ayrılsın..

Yorum

soru böyleyse cevap nasıl olmalı..

Orjinal yazı sahibi: lithuril
        cevap yazmak için yazılmış bir cevap sadece.. sen bu kadarmı düşünebiliyorsun...

Yorum

Re: İlk ihaneti kim yapar??? sizce...

Orjinal yazı sahibi: bir.insan
          Diyelimki iki kişi arasında bir ilişki var (evlilik, nişanlılık veya arkadaşlık).. bir zaman sonra ilk ateş sönmeye başladı.. ihanet yatakda değilde beyinde başlar diye düşünürsek.. sizce ilk dışarı göz atan, düşünen, merak eden veya zemin hazırlayan kimdir? Kadınmı? Erkekmi? :roll:
          Hiç bir konuda %100 gibi bir iddiada bulunamayız.Önce kişilikle ilgili bir konu.Ayrıca hiç bir etken yada gerek yokken ihanet edebilenler olduğu gibi,(sözüm ona)şartlar oluştuğu halde ihanet etmeyen pek çok insan var.

Ancak benim izlenimlerim,çoğunlukla erkeklerin gözünün zaten dışarıda olduğu(Çok dürüst erkekler var,onları muaf tutuyorum)

Kadınlardan da ihanet eden var elbette,ama bence evli erkeklerde bu sayı daha fazla.Çünkü erkekler daha çok, bekar yada herhangi bir bağımlılığı bulunmayan kadınlarla eşlerini aldatıyorlar.

Dediğim gibi iddiası ve kanıtlanması biraz zor bir konu. Bence birinci neden o insanın kişiliği(Etiği,inancı,zayıflığı vs.gibi etkenlerle)ikinci neden partnerinin tutumu,(soğukluğu,ilgisizliği vs.etkenlerle)

Dediğim gibi,her ne olursa olsun aldatmayan insanlarda var.Aldatmak şart diye bir şey yok değil mi?

Toplumda çok söylenen bir söz vardır,hepimiz biliriz,erkek, ölen eşinin cenazesinde,kiminle evlenebilirim diye düşünürmüş.Ayrıca,eşini kaybedip evlenmeyen kadın sayısı çok iken,aynı durumda olup da evlenmeyen kaç erkek var.Parmak sayısı kadar az.Bahane de hazır;erkekler ev işi yapamaz,kendine bakamazmış.Ben inanmıyorum.

Bu örnekte sanırım bazı şeyleri açıklıyor.

Yorum

genelleme yapmak istemem ama gördüklerimden,duyduklarımdan esinlenerek tabi gözü dışarda olan ilk ihaneti yapan erkekler oluyor.
            gozler ne renk olursa olsun akan yaşlar aynıdır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dila34
              Toplumda çok söylenen bir söz vardır,hepimiz biliriz,erkek, ölen eşinin cenazesinde,kiminle evlenebilirim diye düşünürmüş.Ayrıca,eşini kaybedip evlenmeyen kadın sayısı çok iken,aynı durumda olup da evlenmeyen kaç erkek var.Parmak sayısı kadar az.Bahane de hazır;erkekler ev işi yapamaz,kendine bakamazmış.Ben inanmıyorum..
              bence yanlış bir kanı.. ilk elmayı havva koparmışdır.. kadının içinde vardır merak.. sorarsan çok masumane cevap verir.. ama dışarı bakan yanındakini kıyaslayan kadındır.. sonra gene suçu karşıya atan kadındır.. erkekleri yetiştiren de kadındır? ne dersin..

Yorum

bu kadar önyargılı olmayın itiraf edin??

Yorum

Re: soru böyleyse cevap nasıl olmalı..

cevap yazmak için yazılmış bir cevap sadece.. sen bu kadarmı düşünebiliyorsun...
                  hayır fikrim bu direk sırf konu olsun diye açılmış.. ve de düşüncelerimin uzandığı sınırları tahmin bile edemezsin!!!

Yorum

ama kadın aklından geçirse bile bunu en azından yapmaya cesaret edemez.erkekse eline geçen ilk fırsatta balıklama dalar aldatmaya daha meyilidir.(tabi bütün erkekler değil)
                    gozler ne renk olursa olsun akan yaşlar aynıdır

Yorum

Re: soru böyleyse cevap nasıl olmalı..

hayır fikrim bu direk sırf konu olsun diye açılmış.. ve de düşüncelerimin uzandığı sınırları tahmin bile edemezsin!!!
                      düşüncelerin sözcüklerinle ifade edebildiğin kadardır!!!

Yorum

yanlışın var karşındakinin anlayabildiği kadardır..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dila34
                          Toplumda çok söylenen bir söz vardır,hepimiz biliriz,erkek, ölen eşinin cenazesinde,kiminle evlenebilirim diye düşünürmüş.Ayrıca,eşini kaybedip evlenmeyen kadın sayısı çok iken,aynı durumda olup da evlenmeyen kaç erkek var.Parmak sayısı kadar az.Bahane de hazır;erkekler ev işi yapamaz,kendine bakamazmış.Ben inanmıyorum..
                          bence yanlış bir kanı.. ilk elmayı havva koparmışdır.. kadının içinde vardır merak.. sorarsan çok masumane cevap verir.. ama dışarı bakan yanındakini kıyaslayan kadındır.. sonra gene suçu karşıya atan kadındır.. erkekleri yetiştiren de kadındır? ne dersin..
                          Dediğim gibi,hiç bir konuda iddiada bulunamayız.Ben kendim bir bireyim,kendimi en iyi ben bilirim.Eşim de bir birey.Önemli olan dışarıdaki değil yanımdaki benim için.Bence Kıyaslamaya gerek yok.

Farkındaysan suçu kimseye atmadım,sanırım peşin hükümlülük var.

Erkekleri yetiştiren,yani çocuğu ile daha fazla ilgilenen ve zaman geçiren annedir,bu doğru.Ancak öğretilenler kadar,görülenler,örnek alınanlarda eğitim üzerinde çok etkilidir,unutmamak lazım.

Erkek adamın erkek oğlu olur,erkek dediğin çapkın olur diyende hep babalardır.Bu arada suç unsuru varsa,çocuğun her başarısını kendisine,her hatasını anneye yükleyen de genelikle babalardır.(Allah'a şükür bizde böyle değil,tam tersi)

Hatta bu sadece Türkiye'de değil,genellikle dünyada böyledir.her zamanki gibi istisnalar meclisten dışarı.

Bence sen kendine,hatta yararı olacaksa bize itiraf et,belki rahatlarsın.

Ayrıca oylamada hata var,çünkü ben erkek olarak oy vermiştim.

Yorum

slm

Şimdi ilk ihaneti kim yapıyor diye soruluyor ben ERKEK desem ama ERKEĞİN karşısında da bir KADIN var bence her ikiside...
                            '' Okyanus yürekli dostum! ...''kafkasyali36

Yorum

bu arada eklemeyi unutmuşum sorulan soruya bakıldığında arkadaşlık kelimesi anlamsızdır ve konuyla alakasızdır!!!

Yorum

İşleniyor...
                              X