:?: :?:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
erkekler neden aldatır
Collapse
X
-
kadınlar ilgisizlikten aldatmaz. Bu tamamen yalan. O an herifin bir hareketi hoşuna gitmiştir, hayvansı bulmuştur herifi, bir de yumurtlama zamanıysa büyük ihtimal aldatır. Tabi aldatmayanlarda olur onları gerçekten tebrik ediyorum. Ha bunları nerden çıkardın derseniz, Kadın Beyni isimli bir kitap okumuştum ordan çıkardım. Kadınlar neden aldatır isimli bir başlık açalım orda tartışalım bunu ayrı olarak.
Erkek neden aldatır ? Karaktersizdir ondan aldatır.
Yorum
-
Eksiklik, korku, kanaatsizlik, rahatsızlık, intikam, hırs, geçmiş, gelecek... Bu sadece erkekler için değildir. Aldatmak kimine göre bir oyun, kimine göre cezalandırma kimine göre de "adalet" kimine göre de hayatın normallerinden biridir. Kısa süreli ve uzun süreli aldatmalar vardır. Benzeri(eşi) ya da tersi(zıttı) ile yapılır. Tanrı faktörünü ve inanç faktörlerini ortadan kaldıracak olursak:
1. Kişi ile diğer kişi arasında,
2. Kişi ile kendisi arasında
şeklinde olmak üzere iki türlüdür.
Aldatmanın bedenen olmasından çok ruhen olanı makbuldür ve daimi olmaya yakındır. Geçerliliğini uzun süre korur.
Yorum
-
erkekler bedenen güzel olan tüm kadınlarla birlikte olmak ister.
Bence toplumumuzda erkekleri sınırlayan en büyük faktör müslüman olmalarıdır.Last edited by tthunderboltt; 24-11-2010, 11:52 AM.
Yorum

Yorum