Duyuru

Collapse
No announcement yet.

anlaşılmaya ihtiyacım var

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• anlaşılmaya ihtiyacım var

o kadar yorgun bezgin ve ağlamaklıyımki biri beni anlasa dertlerime derman olsa ama biliyorumki bize bizden başkası yardım edemez

zor günler

hocam yaşadığınız günler gerçekten zor olsa gerek.hem depresif modunu yaşıyorsunuz hemde kendınıze zaman ayıramıyorsunuz.bugunleri dimdik durarak geçirirsen ılerkı gunlerde mutlaka yuzun cok gulecek.nıye dıye sorma.çünkü her kışın sonu bahardır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: liarza99 View Post
      hocam yaşadığınız günler gerçekten zor olsa gerek.hem depresif modunu yaşıyorsunuz hemde kendınıze zaman ayıramıyorsunuz.bugunleri dimdik durarak geçirirsen ılerkı gunlerde mutlaka yuzun cok gulecek.nıye dıye sorma.çünkü her kışın sonu bahardır
      bu sözlere bel bağlayıp beklemekten yoruldum emek vermekten ve emeklerimin boşa çıkmasından yoruldum.

Yorum

Hatırladığım kadarıyla sorun ayrılmaya çalıştığınız eşinizdi.Bu dönem çok sancılı geçecek sizde biliyorsunuz.Birde insan alışkanlıklarından ve rutin hayatından pekde kolay vezgeçmiyor malesef.Ağıza kolay bir laf gibi gelsede gerçekten zaman insanı düzeltiyor,hayatınızı yolunuza koymanızıda sağlıyor.Biraz sabır gerekiyor size..
        Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: liarza99 View Post
          maalesef herkışın sonu bahar olmuyor bulunduğun coğrafya çok önemli ..ya küzey kutbundaysak..

Yorum

İşleniyor...
          X