Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sonunda..!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sonunda..!

en sonunda doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum..ege üniv.de çok iyi bir prof. buldum.aslında artık dışardan hasta kabul etmiyormuş ama ben yalvardım veeee 24 aralık perşembe gününe randevumu aldım.şuan mutluyum çünkü belkide tüm belirsizliklerin sonuna geldim gibi hissediyorum.belkide tam olarak rahatsızlığım ne,dğru ilaçları kullanıyor muyum bunları öğrenicem..sevgiler..

Ne güzel senin adına sevindim ceydaa. İnşallah o doktorda umduğunu bulur sorunlarını yenmeyi başarırsın.
    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

...çok doğru bir girişimde bulunmuşsunuz. ülkemiz şartlarında verim alabilmek için, standart doktorlardan fazlası gerekebiliyor. doçent ya da profesör gibi. umarım herşey güzel olur sizin için.
      küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Sevindim senin adına

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sevde_ View Post
          Ne güzel senin adına sevindim ceydaa. İnşallah o doktorda umduğunu bulur sorunlarını yenmeyi başarırsın.
          teşekkür ederim sevde..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: odyssey View Post
            ...çok doğru bir girişimde bulunmuşsunuz. ülkemiz şartlarında verim alabilmek için, standart doktorlardan fazlası gerekebiliyor. doçent ya da profesör gibi. umarım herşey güzel olur sizin için.
            haklısın odyssey..benim 3 yıl gibi bir kaybım oldu ama bundan sonrasına bakıcam artık..teşekkür ederimm..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BipolarHamster View Post
              Sevindim senin adına
              teşekkürler bipolarhamster umarım bu defa iyi olur her şey..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                en sonunda doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum..ege üniv.de çok iyi bir prof. buldum.aslında artık dışardan hasta kabul etmiyormuş ama ben yalvardım veeee 24 aralık perşembe gününe randevumu aldım.şuan mutluyum çünkü belkide tüm belirsizliklerin sonuna geldim gibi hissediyorum.belkide tam olarak rahatsızlığım ne,dğru ilaçları kullanıyor muyum bunları öğrenicem..sevgiler..
                sadece randevu almak bile senin iyi hissetmene neden olmuş
                bu pozitif düşünceyle dahada iyi olacağına inanıyorum
                gelişmeleri yaz olurmu?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dacer View Post
                  sadece randevu almak bile senin iyi hissetmene neden olmuş
                  bu pozitif düşünceyle dahada iyi olacağına inanıyorum
                  gelişmeleri yaz olurmu?
                  teşekkür ederim dacer.evet randevu almak beni inanılmaz sevindirdi ve garip bir umut doldu içime..umarım daha iyi olur her şey..gelişmeleri yazarım,saol

Yorum

senin için sevindim ceydaa. umarım bu sevincin terapi sonrasında da devam eder. doğru doktoru bulmak çok önemli. gelişmelerden haberdar et bizi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siyah77 View Post
                      senin için sevindim ceydaa. umarım bu sevincin terapi sonrasında da devam eder. doğru doktoru bulmak çok önemli. gelişmelerden haberdar et bizi.
                      teşekkür ederim siyah77..gelişmeleri yazarım..

Yorum

İşleniyor...
                      X