merhaba herkese...burada eski ama aktif olmıyan bir üyeyim...sorum şu eğer bilen varsa...haydarpaşa numune'nin psikiyatri kliniği nasıldır...çok yakın zamanda randevum var orda...daha önce özele gittim ama mali sebeplerden dolayı hastaneye gidicem..biliyorum az çok orda neyle karşılaşıp neyle karşılaşmıycağımı ama 10 dk bile kalsam orda beni dinleyecek doğru birileri varmıdır sizce?..şikayetim ise...sık sık yaşadığım korku,kaygı,endişe,panik,heyecan ve sürekli düşünme hali....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
psikiyatri
Collapse
X
-
cevapsızlığınız için teşekkür...bu konuda fikir sahibi olmadanda buraya bişeyler yazılabilirdi...hiç olmıyan şey değil..forumlarda vericek cevabı yoksa bile sadece yorum bile yapılabiliyorken buraya hiçbişey yazılmamış olması körler sağırlar birbirini ağırlıyor'u düşündürttü bana...
sorumun cevabını gittim gördüm aldım....tahminimden daha iyi...tavsiye derim...bilgilerinize...yarın çok geç olabilir...
-
Merhaba İloya..Öncelikle geçmiş olsun.sitem etmişsin kimse yazmamış diye..Site eskisi gibi değil malesef çok az üye online oluyor,cevap yazanlarda çok azaldı elbetteki.Ben sana yardımcı olamıyorum çünkü şehir itibariyle İstanbulda yaşamıyorum.Zaten hastane ve psikolojik ilaçlardan anlamıyorum.Kullanmadığım için.Oraya daha önce gitmiş yada fikri olan arkadaşlar çıkar elbet,az bekle yorum yazmaları için diyorum.Tekrar geçmiş olsun...Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
sonbaharr...ben gittim gördüm hastaneyi..psikiyatri kliniği korktuğum kadar sevimsiz,ilgisiz gelmedi bana...sitem ettiğim şu...çok sık girmiyorum buraya ..girdiğimdede genelde okuyup çıkıyorum...zaten ihtiyaçtan giriyorum yoksa girmiyorum(biçok üye böyle,biliyorum)...eski üyelerin bile çoğunu tanımıyorum..belki ön yargı belkide doğru bilmiyorum..şu an tarafsız düşünemiyorum hiçbişeyi...çok samimi olmaksa oldumda zamanında ama şimdi değilim...neyse boşverinnn...inanmıyorum artık...Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View PostMerhaba İloya..Öncelikle geçmiş olsun.sitem etmişsin kimse yazmamış diye..Site eskisi gibi değil malesef çok az üye online oluyor,cevap yazanlarda çok azaldı elbetteki.Ben sana yardımcı olamıyorum çünkü şehir itibariyle İstanbulda yaşamıyorum.Zaten hastane ve psikolojik ilaçlardan anlamıyorum.Kullanmadığım için.Oraya daha önce gitmiş yada fikri olan arkadaşlar çıkar elbet,az bekle yorum yazmaları için diyorum.Tekrar geçmiş olsun...yarın çok geç olabilir...
Yorum
-
mrb iloya. dedığın adreste kı psıkyatrı klınığını hakkında hıc bır bılgım yok.zaten yazına cevap yazmamalarınn sbebıde sanırım bı coğununda benımkıyle aynı ama şunu belırtmek ısterım.bende cok acı cektım yasadığım sıkıntılar yuuznden.bı kara belaya yapışmış bı vazıyette sankı beynımız.psıkyatrının bu konuda başarısına bır cok kışı sahıt olmuş.örneğın ben ölümün uçurumunda yuvarlanmama ramak kalmışken aldığım ılaclar sayesınde mucızevı bı sekılde iyileştım.şuada cok şükür iyiyim.senın yapman gereken şey şu: once sorunu net olarak anlayacan sonrada mantıklı bı sekılde o soruna cozum arayacan.psıkyatrı ye herkesın farklı bı bakıs acısı war . sen sen ol sacma sapan konusanlara danısarak bu psıkolojık rahatsızlklar doktorla falan halledılmez dıye yorum yapanların yorumana meyil verme.burda ben ve benım gıbı bır cok hasta psıkolojık sorunlarna psıkyatrıyle cevap almıs bır cok hasta war .yeterkı ınan ve yapıllması gerekenı uygla sonrada kendını bı fılm karaesınde ızlermıs gıbı ızle .Allah tan şifa dıler hepımızın yar ve yardımıcı olmasını arzu ederim...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: liarza99 View Postmrb iloya. dedığın adreste kı psıkyatrı klınığını hakkında hıc bır bılgım yok.zaten yazına cevap yazmamalarınn sbebıde sanırım bı coğununda benımkıyle aynı ama şunu belırtmek ısterım.bende cok acı cektım yasadığım sıkıntılar yuuznden.bı kara belaya yapışmış bı vazıyette sankı beynımız.psıkyatrının bu konuda başarısına bır cok kışı sahıt olmuş.örneğın ben ölümün uçurumunda yuvarlanmama ramak kalmışken aldığım ılaclar sayesınde mucızevı bı sekılde iyileştım.şuada cok şükür iyiyim.senın yapman gereken şey şu: once sorunu net olarak anlayacan sonrada mantıklı bı sekılde o soruna cozum arayacan.psıkyatrı ye herkesın farklı bı bakıs acısı war . sen sen ol sacma sapan konusanlara danısarak bu psıkolojık rahatsızlklar doktorla falan halledılmez dıye yorum yapanların yorumana meyil verme.burda ben ve benım gıbı bır cok hasta psıkolojık sorunlarna psıkyatrıyle cevap almıs bır cok hasta war .yeterkı ınan ve yapıllması gerekenı uygla sonrada kendını bı fılm karaesınde ızlermıs gıbı ızle .Allah tan şifa dıler hepımızın yar ve yardımıcı olmasını arzu ederim...
zedprex diye bir ilaç verdi şimdilik,bir ay sonra yıne gidicem..ileriki zamanlarda terapi gerekebilir dedi..geçmiş zamanlarda da gittim ben psikiyatriste ama yarım bırakmıştım..bu sefer sonuna kadar gitmek istiyorum...bahsettiğin tepkileri yada "neyin var ki,rahatlık battı "tarzındaki bakışları şimdidien görüyorum zaten...yarın çok geç olabilir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: herifin1iGeçmiş olsun Iloya,
Okudum, üzüldüm.. ama soruyu İstanbul'da bir mekan bazlı olarak ele alınca bir geçmiş olsun demek aklıma gelmedi.. Baktım öyle sadece..
Özür, tekrar geçmiş olsun..
İyi haberlerini de aynen burada ver ama.. bekliyoruz.
sevgili herifin 1i;
hesabım kendimle, buraya sıçramak,dökülmek istemezdim ama bazen uzakları yakın gibi hissetmek istiyor insan...teşekküryarın çok geç olabilir...
Yorum
-
Her zaman bekliyoruz, lütfen her zaman gel iloyacım.Orjinal yazı sahibi: iloya View Postteşekkürederim....bende dar'a düştükçe yazanlardanım(malesef)...
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum

Yorum