Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yineee bennnn...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yineee bennnn...

arkadaslar herkeseeee merrhhhaaabbaaaa gecen hafta sizlere yazmıştım,bir prof.tan randevu aldığımı.neyse..işte ben bu duruma çok sevindiğim için mi bilemiyorum ama 6 gündür bütünn günümmmm güllereekkk,konusarakkk,şarkı söylleeyyererreekk,yemeekk yiyerekkkkk ve paraaa harcayaraaaakkk geçirdim.yakın çevremden bir bayan en kısa zamanda doktoruna git bu durum olağan dışı bir durum dedii..acabaaa maniii dediklerii dönemi mi yaşıyoooruummmm benn yaaaiçimde bitmeyen bir enerji var,dünyanın öbür ucuna bile yürüyebileceğimi düşündüğüm zamanlarda oluyor ve sürekli beynim meşgulll,düşünüyoorummm ohalde varım
    biraz uzun olduuu,herkesden özür dilerimmm,çenem düştüüü yineee...düşünceleriniziiii bekliiiyoorummmmm....
    (bide bu hafta hiç yapmıyacağım bişey yaparak sanat müziği korosuna katıldım,yani bana biraz uzak bir müzik türüydüüü..kısacasııı acayippiimm birazz imanınnnnn naapcam ben yaa????

evet. maniksin. mani keyiflidir ama dikkat et ardından depresyon gelebilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: neyzenlenin View Post
      evet. maniksin. mani keyiflidir ama dikkat et ardından depresyon gelebilir.
      uwww,nasıl anladın manik olduğumu? ne yapmalıyım ben peki,ptesi doktora gitsemmi ki? manik atağın tedavisi var mı? pöfff sıkıldım,oturmak beni geriyooorrr,şimdi sokakta yürüyor oolmakk isterdiimmm

Yorum

Sen zeldox al bi tane manidesin besbelli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: BipolarHamster View Post
          Sen zeldox al bi tane manidesin besbelli
          yaa bipolarhamstercımm,zeldoxx alıyorum zaten,ona rağmen mi yaaa başka bişey öner lütfen

Yorum

hayaaatt şaarraaaappp giiibbiiidiiirrrr;keedeeerrrdeee vaaarrr,neşşşş'eedeeee hobbaaaa

Yorum

sakin olmaya çalış

Yorum

ben yatayımm en iyisiiiiii off bu maniii ne belaaaa bişiiyyymişşhhhh yaaaa,uçlarda yaşamak korkunççççç

Yorum

herkeseee günaydınnnnn portalda yok mu maniyle baş eden arkadaşlar yaww?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: generation
                    bence senin durumun harika o ne biçim enerji böyle beeeee
                    yaa eveetttt,enerjii patlamasındaaaannn ölücceeemmmmm karar verdim yarın ilk işim doktoruma gidip durumu anlatmak olucak..bu durum çevremdeki insanlar gibi banada pek olağan gelmiyor
                    generation hadi birlikteee şarkıı söyliyelimmm

Yorum

bence de doktoruna git en kısa zamanda çünkü şu an hipomani yaşıyosun yani biraz tatlı olanından ama maniye dönerse çok fena...mani olması için halisünasyon flm görmen lasım ki çok feci bi durum ne acı böle neşelenmek bile bizim için fena yani...bi ara ben de bungee-jumping yapacak kadar cesur hissetmiştim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: moana View Post
                        bence de doktoruna git en kısa zamanda çünkü şu an hipomani yaşıyosun yani biraz tatlı olanından ama maniye dönerse çok fena...mani olması için halisünasyon flm görmen lasım ki çok feci bi durum ne acı böle neşelenmek bile bizim için fena yani...bi ara ben de bungee-jumping yapacak kadar cesur hissetmiştim
                        sevgili moana,peki söyler misin bana doktoruma ne demeliyim sence? acaba yazarak mı ifade etsem kendimii..sıkılmaya başladım içinde bulunduum ruh halinden

Yorum

bence gayet iyisin

kim böyle olmak istemez ki

önceden nasıldın onu merak ettim bende...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mühendis View Post
                            bence gayet iyisin

kim böyle olmak istemez ki

önceden nasıldın onu merak ettim bende...
                            teşekkür ederim mühendis. önceden değişken bir ruh haline sahiptim,bir anım bir anımı tutmuyordu,DENGESİZDİMMMM depresyon dedikleri dönemlerimde ben en çok intihar düşüncesiyle geçiriyordum zamanımı ve mutlaka en sonunda müthiş bir finalle intihar ediyordum ama hala hayattayımm ve bende kayışlarr koptuu,sadece gülmeye programlanmış gibiyim..
                            sevgiler....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                              teşekkür ederim mühendis. önceden değişken bir ruh haline sahiptim,bir anım bir anımı tutmuyordu,DENGESİZDİMMMM depresyon dedikleri dönemlerimde ben en çok intihar düşüncesiyle geçiriyordum zamanımı ve mutlaka en sonunda müthiş bir finalle intihar ediyordum ama hala hayattayımm ve bende kayışlarr koptuu,sadece gülmeye programlanmış gibiyim..
                              sevgiler....
                              benim bir zamanlar düşündüğüm ama cesaret edemediğim hadise; intihar

eh, morali bozuk gezip intihar edeceğine böylesi daha iyi galiba

ama tabi bi psikiyatr yorumu gerekli kanımca, o benimkinden daha faydalı yorumlarda bulunacaktır diye düşünüyorum

Yorum

İşleniyor...
                              X