Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yineee bennnn...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: mühendis View Post
    benim bir zamanlar düşündüğüm ama cesaret edemediğim hadise; intihar

eh, morali bozuk gezip intihar edeceğine böylesi daha iyi galiba

ama tabi bi psikiyatr yorumu gerekli kanımca, o benimkinden daha faydalı yorumlarda bulunacaktır diye düşünüyorum
    yarın doktoruma gidicem;ama şimdiye kadar hiç ben kendimi çok mutlu çok enerjili bol kahkahalı hisediyorum doktor hanım die gitmemiştim..hep mutsuz,karamsar olduumda ve intihar düşüncem varsa aramıştım doktorumu..yani bu durum biraz komik olmaz mı? ne diycem ben doktoraaa yaa,yardımm edinn lütfeeennn

Yorum

bence olmaz
      soyle gözlüklerin altından bi inceler seni (buralarda hayal kuruyorum ) sonra güzel şeyler söyler...

ama haberdar et dönüşte, merak ettim bakalım ne dicek

Yorum

bence olmaz
        soyle gözlüklerin altından bi inceler seni (buralarda hayal kuruyorum ) sonra güzel şeyler söyler...

ama haberdar et dönüşte, merak ettim bakalım ne dicek
        hahahahah. mühendisçim bikaç cümle söylesene,nasıl bi giriş yapayım doktoraa..tamam sonucu yazarım buradan

Yorum

hmmm, bi düşüniyim...

dur ikili konusma seklinde kurayım, biraz geyik olcak ama... :/

ceydaa: geçen gün bişi oldu
          psik.: nasıl bişey
          c: böyle kafama bişe düşmüş gibi bişey...
          p: :?:
          c: ya böle birden bi esti gülmeye başladım, hala gülüyom..
          bi de sanat müzüği korosuna katıldım...
          p: hmmmm (bu arada bilimsel verilerle analizde bulunuyor)
          höm köm köm...
          c: wow, süpermiş...

gibisinden hayal dünyamda da sapıtma seiyelerinde coşturabiliyorum... umarım kimse okumaz bu yazdıklarımı...

ben hep özenrim böyle girişken atılgan insanlara, genelde sakin ve içe kapanık biriyimdir. pek sosyalleşememde, düşünürüm isterim ama girişimde bulunamam... böyle halini anlatınca sen çok hoşuma gitti... umarım anormal bir durum veya kötü bir sonucu yoktur, ne güzel gül eğlen böyle... bi arada bize kürdili hicazkar faslından bişeler okursun artık

Yorum

hmmm, bi düşüniyim...

dur ikili konusma seklinde kurayım, biraz geyik olcak ama... :/

ceydaa: geçen gün bişi oldu
            psik.: nasıl bişey
            c: böyle kafama bişe düşmüş gibi bişey...
            p: :?:
            c: ya böle birden bi esti gülmeye başladım, hala gülüyom..
            bi de sanat müzüği korosuna katıldım...
            p: hmmmm (bu arada bilimsel verilerle analizde bulunuyor)
            höm köm köm...
            c: wow, süpermiş...

gibisinden hayal dünyamda da sapıtma seiyelerinde coşturabiliyorum... umarım kimse okumaz bu yazdıklarımı...

ben hep özenrim böyle girişken atılgan insanlara, genelde sakin ve içe kapanık biriyimdir. pek sosyalleşememde, düşünürüm isterim ama girişimde bulunamam... böyle halini anlatınca sen çok hoşuma gitti... umarım anormal bir durum veya kötü bir sonucu yoktur, ne güzel gül eğlen böyle... bi arada bize kürdili hicazkar faslından bişeler okursun artık
            ayıp ettinnn ,okurum tabee.buarada diaolg çook iyi oolmuşş,koptum burada...bu söylediklerini ben kağıda dökeyim barii..kafama bişey düşmüş gibi olduu ..hahahahhahahahabunu kesin yazıcamm....hahahahahha

Yorum

bakalım tahmin ettiğim gibi bakcak mı doktorun

Yorum

bakalım tahmin ettiğim gibi bakcak mı doktorun
                bide beni hastaneye yatırıyormuşşhh ne gülerimm yaaa..hahaahaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                  bide beni hastaneye yatırıyormuşşhh ne gülerimm yaaa..hahaahaha
                  senin bu durumda hastaneye yatırılman, muhtemelen benim hastaneye koşmam anlamına geliyor dimi

Yorum

senin bu durumda hastaneye yatırılman, muhtemelen benim hastaneye koşmam anlamına geliyor dimi
                    kendine haksızlık etme be mühendiss senin neyin var allah aşkına.yarın cevap yazamazsam kadınlar koğuşundaa volta atıyor olurum heralde..hahahahhaha

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                      kendine haksızlık etme be mühendiss senin neyin var allah aşkına.yarın cevap yazamazsam kadınlar koğuşundaa volta atıyor olurum heralde..hahahahhaha
                      muhtemelen voltadasın su an, di mi

Yorum

İşleniyor...
                      X