Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Belli bi yaşta olan (23-24) ve hala sevgilisi olmayan kızlar...
bu ne kardes burasını ne yeri sandın sen benim bildim burda insalar dert paylasırlar dertlerine çözüm ararlar soru sorarlar arkadasmı arıosun arkadas öylede aranmaz
bu ne kardes burasını ne yeri sandın sen benim bildim burda insalar dert paylasırlar dertlerine çözüm ararlar soru sorarlar arkadasmı arıosun arkadas öylede aranmaz
ne arkadaşı yaaa kendim gibi biri var mı yani kız sfli kız merak ediyorum sadece..
hemm arasam nolacaki..allahın yalnızıyım işte...
böyle ön yargıyla davrananlar yüzünden bu hale düştük zaten..
sosyal fobili olasam burda işim ne söyleyin..
hem ben kızlara seslendim.yaşıtım olan benim gibi kızlara..
mümkünse erkekler yazmasın lütfen...!
Canım üzülme bu kadar..Benimde pek olmadı, nedense sevgili gözüyle baktıklarımda bana arkadaş gözüyle bakmışlar, o başka hem benim yaşım yolun yarısına yaklaştı..senden çok daha beter durumdayım..çok gençsin elbet birileri çıkacak karşına..Bende sen yaşlarındayken çok üzülürdüm, üzülmek çözüm olmadı,halen yalnızım
sevgilinin olmaması zor .. olması daha zor insanı iki arada bir derede , tereddütte bırakan bir problem sosyal kaygı ..zamanla sevmeyi de mi unutuyor insan nedir ..
Aşk; bulana kadar istedigimiz, Bulunca kaçtıgımız, Kaçınca pişman oldugumuz, Pişman olunca yandıgımız, Bir kere yanıncada tekrar bulmaya çalıştıgımız,Kısır bir döngüdür..kaçıp kovalanmaktan ve sonunda hep yorulmaktansa... yalnızlık en iisi tabiki desemde bi sevgilim olsun isterdim
sevgili edinmekten kaçan korkan onunla başbaşa kalınca ne yapacağını konuşacağını bilememekten gözünde sönük bir tip olarak izlenim bırakacağından çekinen korkan kızlar sebebi sosyal fobi
sosyal fobinin tetiklediği bir çok kaygıdan dolayı sevgili edinmemeyi bir rahatlık ve kolaylık olarak görürler
23-24 yaşında olup hala sevgilinin olmamasısen çirkinsin beğenilmez çekilmezsin anlamına gelmiyor, içinde ne kadar temiz saf duygular beslediğini kimse bilemez,senin yanında sevgilisi olan arkadaşların sana seni bu konuda dışlar gibi de bakabilirler, kimse için takıntı yapma, kimseyle bu konuda yarışmana da gerek yok özenmene de bence.. yaşın hiçde geç değil emin ol en iyisi çıkacak karşına..
Yorum