Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Belli bi yaşta olan (23-24) ve hala sevgilisi olmayan kızlar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Belli bi yaşta olan (23-24) ve hala sevgilisi olmayan kızlar...

var mı aramızda..ben yalnız olmaktan bıktım da...

bu ne kardes burasını ne yeri sandın sen benim bildim burda insalar dert paylasırlar dertlerine çözüm ararlar soru sorarlar arkadasmı arıosun arkadas öylede aranmaz

Yorum

Muhakkak senin gibi bir çok insan var kendini yalnız hissetme,

Benzetme yaparak çözüm bulmaya kalkışırsak şöyle bir örnek verebiliriz.

--- Eğer uzun süre yemek yemezsen, içmezsen ne olur ?

açlıktan ölürsün

--- Peki nefesini uzun süre tutarsan ne olur ?

bu seferde nefessizlikten ölürsün

--- Hiç bir aktiviteye katılmazsan insanların içinde olmazsan ne olur

yalnız kalırsın

Bu örneklerde olduğu gibi senin yapman gereken bence (öncelikle insanları iyi tanımaya çalışarak) onlarla iletişime geçmen lazım

mesela bir yerde çalışmaya başlayabilirsin ,(ihtiyacın olmasa bile insanlar arasında olursun)

fırsatları kaçırma ve üstüne üstlük sen fırsat yarat , insanları gözlemle onlar ne yapıyorsa sende onlara ayak uydur.

kimse 500 tane arkadaşı olarak doğmadı .

neşeli ol ,,birazcık rol yap sadece

olumsuz düşüncelere asla izin verme , en kötü olaydan bile bi iyimserlik çıkar

Yani zaten kimsenin gerçek dostu yok (gerçek dost sadece ailedir)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat058 View Post
        bu ne kardes burasını ne yeri sandın sen benim bildim burda insalar dert paylasırlar dertlerine çözüm ararlar soru sorarlar arkadasmı arıosun arkadas öylede aranmaz
        ne arkadaşı yaaa kendim gibi biri var mı yani kız sfli kız merak ediyorum sadece..
        hemm arasam nolacaki..allahın yalnızıyım işte...
        böyle ön yargıyla davrananlar yüzünden bu hale düştük zaten..
        sosyal fobili olasam burda işim ne söyleyin..
        hem ben kızlara seslendim.yaşıtım olan benim gibi kızlara..
        mümkünse erkekler yazmasın lütfen...!

Yorum

bende varım ama yaşım sana göre birkaç beden küçük

sevgi her insanın muhtaç olduğu ihtiyaçdır

kimse de ayıplamsın
          http://www.mestwebtasarim.com

Yorum

sevgi sevgi de işte nasıl bir sevgi bu..arkadaşlıkmı önce gelen yoksa sevgili mi hangisi..

Yorum

Canım üzülme bu kadar..Benimde pek olmadı, nedense sevgili gözüyle baktıklarımda bana arkadaş gözüyle bakmışlar, o başka hem benim yaşım yolun yarısına yaklaştı..senden çok daha beter durumdayım..çok gençsin elbet birileri çıkacak karşına..Bende sen yaşlarındayken çok üzülürdüm, üzülmek çözüm olmadı,halen yalnızım
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

kız sen istanbulun neresindensin?

Yorum

sevgilinin olmaması zor .. olması daha zor insanı iki arada bir derede , tereddütte bırakan bir problem sosyal kaygı ..zamanla sevmeyi de mi unutuyor insan nedir ..
                  Last edited by ForAwar; 16-02-2010, 10:18 PM.
                  Belki birgün "bir an" ; tüm yaşananlara değer ... Belki de biz o "anı" çoktan yaşamışızdır ... ForAwar

Yorum

doğru zaman doğru insan!

Yorum

eheh en iyisi yalnızlık mı ne..

Yorum

Aşk; bulana kadar istedigimiz, Bulunca kaçtıgımız, Kaçınca pişman oldugumuz, Pişman olunca yandıgımız, Bir kere yanıncada tekrar bulmaya çalıştıgımız,Kısır bir döngüdür..kaçıp kovalanmaktan ve sonunda hep yorulmaktansa... yalnızlık en iisi tabiki desemde bi sevgilim olsun isterdim

Yorum

sevgili edinmekten kaçan korkan onunla başbaşa kalınca ne yapacağını konuşacağını bilememekten gözünde sönük bir tip olarak izlenim bırakacağından çekinen korkan kızlar sebebi sosyal fobi

sosyal fobinin tetiklediği bir çok kaygıdan dolayı sevgili edinmemeyi bir rahatlık ve kolaylık olarak görürler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: holly
                            ben ama 21 im ben

yaşın daha var sende o yaşa gelince bu duyguları anlarsın

Yorum

23-24 yaşında olup hala sevgilinin olmamasısen çirkinsin beğenilmez çekilmezsin anlamına gelmiyor, içinde ne kadar temiz saf duygular beslediğini kimse bilemez,senin yanında sevgilisi olan arkadaşların sana seni bu konuda dışlar gibi de bakabilirler, kimse için takıntı yapma, kimseyle bu konuda yarışmana da gerek yok özenmene de bence.. yaşın hiçde geç değil emin ol en iyisi çıkacak karşına..
                              ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

İşleniyor...
                              X