aklıma takılan bişey var psikotikler halüsinasyon gördüğünü fark eder mi ?yoksa çevresi mi anlar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
halüsinasyon gördüğünüzü fark ediyor musunuz?
Collapse
X
-
ben okbliyim halüsnasyon görmüyorum yani inşallah görmüyorumdur
sadece son günlerde bi takıntım var karmaşık halı desenine ya da fayans gibi desenli şeylere baktığımda ordaki noktalardan yüz oluşturuyorum buda halüsinasyon değildir sanırım ilaç kullanmıyorum bitkisel kapsül kullanıyorum(sarı kantaron).
-
okb linin hayal gücü iyidir birde şüphe takıntısıda varsa al sana sizofreni bu ülkede şizofreni teşhisi konmuş aslında şizofreni olmayan bir çok insanın var olduğunu duydum bir de okb lilerin şizofreni olurmuyum korkusu var ki benim şahsi tespitimdirOrjinal yazı sahibi: forest_gump View Postben okbliyim halüsnasyon görmüyorum yani inşallah görmüyorumdur
sadece son günlerde bi takıntım var karmaşık halı desenine ya da fayans gibi desenli şeylere baktığımda ordaki noktalardan yüz oluşturuyorum buda halüsinasyon değildir sanırım ilaç kullanmıyorum bitkisel kapsül kullanıyorum(sarı kantaron).
Yorum
-
halüsinasyondur. algı bozukluğu yada duyu yanılgısıdır .Orjinal yazı sahibi: merkury View Posttakip edilme hissi halüsünasyon mudur?
KuzuZadeDerdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZadeBEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !
Yorum

Yorum