Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bir konuda derleşiyorduk arkadaşımla " boşver affetmek , büyüklüktür " demiştim , o da bana " sürekli affetmek , enayiliktir " demişti. Sanırım o haklı , kendimizi yıpratıyoruz
Benimki pek affetmiyor, kırıldı defalarca, sadece kara deftere yazıyor
at gitsin o kara defteri, elinde tuttukça bakmaz zorunda hissedersin kendini, geçmişte olan geçmişte kalsın, önünde hep beyaz temiz safyaların olsun.
şurda benim kalbim hiç kırılmadı diyecek bir kişi bile çıkmayacaktır emin ol, kalp kırılır yine kendi kendini onarır.
at gitsin o kara defteri, elinde tuttukça bakmaz zorunda hissedersin kendini, geçmişte olan geçmişte kalsın, önünde hep beyaz temiz safyaların olsun.
şurda benim kalbim hiç kırılmadı diyecek bir kişi bile çıkmayacaktır emin ol, kalp kırılır yine kendi kendini onarır.
Sende haklısın arkadaşım, ben unutsamda o unutmuyorki, inşallah zamanla geçer kırgınlıkları...
meşhur bir laf vardı hani; karşındaki insan hatayı bir kez yaparsa suç onundur....ama karşındaki insan hatayı defalarca tekrar eder ve sen hala onu affedersen hata senindir..
buna benzer bir laf vardı ya hani çok güzle bir söz..insanların hataları affedilebilir,ama suistimal edilme derecesine gelince sadece kişinin kendisini yıpratır..
Yorum