Duyuru

Collapse
No announcement yet.

iki soru

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• iki soru

1. aşk nedir ? (Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup onlara aşık olduğunuzu sanıyorsunuz... -Shakespeare)

2. bilgisizlik ve yanlış bilginin insana faydalı olduğu durumlar mevcutmudur?
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Orjinal yazı sahibi: invasor
    ne babında?
    bildiğin soru varsa cevap vercen işte o babta
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
      2. Sorunun yanıtı ise ; Tabiki evet , Benim başımada geldi bir çok kez ,
      merak ettim nasıl örneklerdi onlar?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: invasor
        he tamam anadım
        nerden esiyo?
        keşişleme, poyraz, karayel, yer yer de kıble kararı yok anlıcan

Yorum

1- Shakespeare doğru demiş...Aşk sadece hayal ettiğin bir profildir. O kişiyi nasıl hayal ediyorsan, görmek istediğin gibi onu bir şekle ve kalıba koyuyorsun kafanda. Zamanla hiçte öyle olmadığını anlıyorsun
          2- Yanlış bilgi insana faydası olurmu bilmem, sanmıyorum ya...Bilgisizliğin faydası olur, bazen insanlar senden faydalanmak isteyebilir yada işini gördürmek isteyebilir. İşte o anda bilmediğin için bu bilmiyor ya diyerek bazen yırtabilirsinde
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
            1- Shakespeare doğru demiş...Aşk sadece hayal ettiğin bir profildir. O kişiyi nasıl hayal ediyorsan, görmek istediğin gibi onu bir şekle ve kalıba koyuyorsun kafanda. Zamanla hiçte öyle olmadığını anlıyorsun

2- Yanlış bilgi insana faydası olurmu bilmem, sanmıyorum ya...Bilgisizliğin faydası olur, bazen insanlar senden faydalanmak isteyebilir yada işini gördürmek isteyebilir. İşte o anda bilmediğin için bu bilmiyor ya diyerek bazen yırtabilirsinde
            peki o alanlarda bilgin olsa senden faydalanmak isteyenlere de o bilgilerini belli bir ücret karşılığı versen yada kullansan. o daha iyi değil mi ?

Yorum

Burnunuzu boyunuzu aşan olaylara sokmamak tarzında çok faydası olur

banada oldu

Bilgisizlik değil bazen bilgili olmakda insanı uçuruma götürebilir

Bazı durumlarda bilgisiz gibi görünmek rn iyisidir
              iyide ben senden somut örnek istiyorum sen genel yargı söylüyorsun bana

Yorum

peki o alanlarda bilgin olsa senden faydalanmak isteyenlere de o bilgilerini belli bir ücret karşılığı versen yada kullansan. o daha iyi değil mi ?

Mesela ütü yapmayı pek beceremiyorum sevmiyorumda, üstüne parada verseler başkasının ütüsünü yapmam o yüzden bilmiyorum demek en mantıklısı
                Bir keresinde evin tavanlarını boyadım, komşu benim boyadığımı gördü, yok diyemedim de ,mecbur onun tavanlarıda boyadım hiç bilmesem iyiymişti
                Bazen işe yaramıyor anlayacağın
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

valla aklımda yok şimdi ama o duyguyu hissi hatırladığım için yazoyorum

hatırlarsam somut olarak yazarım
                  farkında olmadan doğru yaptığın şeyler olmasın onlar? oda olabilir

Yorum

Mesela ütü yapmayı pek beceremiyorum sevmiyorumda, üstüne parada verseler başkasının ütüsünü yapmam. o yüzden bilmiyorum demek en mantıklısı
                    Bir keresinde evin tavanlarını boyadım, komşu benim boyadığımı gördü, yok diyemedim de ,mecbur onun tavanlarıda boyadım hiç bilmesem iyiymişti
                    Bazen işe yaramıyor anlayacağın
                    evet bizimde vardı öyle bir komşu çıkarcı faydacı zihniyet

Yorum

İşleniyor...
                    X