Duyuru

Collapse
No announcement yet.

tavsiye ederiz, faydalı olmasını bekleriz,peki gerçekten işe yarar mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• tavsiye ederiz, faydalı olmasını bekleriz,peki gerçekten işe yarar mı?

arkadaşlar 5 sene öncesinin mesajlarına bakınayım dedim bir başlık denk geldi hemen daldım

size link vereceğim. o link i tıklamanızı istiyorum. yalnız panik atak yaşayanların etkilenebileceği konulardan bahsediyor. onlar okuyup okumayacaklarını buna göre karar versinler.

vereceğim linkte yazılan konuyu ve cevaplanan ilk mesajı okumanızı istiyorum. benim ilgimi çekti. sizinde ilginizi çeker diye düşünüyorum.

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...MUSALLA-TA%DEI
    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

hata veriyo link açılmıyo.
    Without You I'm Nothing

K M
    Aşk demek sen demek
    Sen demek ben demek..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: searchope View Post
      hata veriyo link açılmıyo.
      bende vermiyor nasıl yapacaz bunu
      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

tamam açıldı şimdi. gülümsetti biraz.
        Without You I'm Nothing

K M
        Aşk demek sen demek
        Sen demek ben demek..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: searchope View Post
          tamam açıldı şimdi. gülümsetti biraz.
          her tavsiye herkese yapılmazmış

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
            arkadaşlar 5 sene öncesinin mesajlarına bakınayım dedim bir başlık denk geldi hemen daldım

size link vereceğim. o link i tıklamanızı istiyorum. yalnız panik atak yaşayanların etkilenebileceği konulardan bahsediyor. onlar okuyup okumayacaklarını buna göre karar versinler.

vereceğim linkte yazılan konuyu ve cevaplanan ilk mesajı okumanızı istiyorum. benim ilgimi çekti. sizinde ilginizi çeker diye düşünüyorum.

http://www.psikoloji.gen.tr/showthre...MUSALLA-TA%DEI
            link acılıyoda linkin içindeki rapid linki acılmıyo
            Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post
              link acılıyoda linkin içindeki rapid linki acılmıyo
              linkin açılıp açılmaması önemli değil depr. konu ettiğimiz tavsiyeler ve sonuçları. 5 sene öncesinden yüklenmiş. şimdiye kalmamıştır o bağlantı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                linkin açılıp açılmaması önemli değil depr. konu ettiğimiz tavsiyeler ve sonuçları. 5 sene öncesinden yüklenmiş. şimdiye kalmamıştır o bağlantı
                Peki google amcaya sordum buldu o bana bi link indirdim zaten
                Dedim: Çok yalnızım. - Dedin: ... فَإِنِّي قَرِيبٌ Ben ki sana çok yakınım

ʞoʎ ʞılsɹǝʇ ıq wıʎıʎı uǝq

''Korkun seni mahkum eder, umudun seni özgür bırakır...''

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DepresiFF View Post
                  Peki google amcaya sordum buldu o bana bi link indirdim zaten
                  bana mesajla linki göndersene. merak ettim bende

Yorum

Orjinal yazı sahibi: janedoe
                    bende indiremedim rapid linkini bulan varsa paylaşabilir mi..
                    google ye musalla taşı diye yazsan bulursun o linki. can dündarın hazırladığı bir slyat.

Yorum

İşleniyor...
                    X