dünyada lezzetler hep doyumla son buluyor. canımız çok güzel yemek yemek istiyor. o yemeği yerken lezzet alıyoruz. doyduktan sonra o yemek bize tat vermez hale geliyor. karşı cinsten birinden hoşlanıyoruz. farzedelim o bizi seviyor. bir kaç sene sonra bi bakıyoruz eski heyecanı bulamıyoruz. herşey sıradanlaşıyor. belki onunla birlikte olmak zaman zaman işkence gibi oluyor. veya hayatta bir alanda başarılı olmak istiyoruz. belki başarıyoruz. sonunda başarıya karşı doygunluk oluşuyor. o işte başarılı olmak ta zevk vermez hale geliyor.
kalıcı huzuru kazanmanın en geçerli yolu nedir dediğimizde hep başarmak, yenmek, sahip olmak kelimeleri karşımıza çıkıyor. bunları elde edince ise doyum oluşuyor. doyum sağlanınca o şey bize zevk vermez hale geliyor.
sizin kafanızda şekillenmiş kalıcı huzur kalıpları var mı ? varsa onlar nelerdir merak ediyorum. sizce kalıcı huzur nasıl elde ediliyor?
kalıcı huzuru kazanmanın en geçerli yolu nedir dediğimizde hep başarmak, yenmek, sahip olmak kelimeleri karşımıza çıkıyor. bunları elde edince ise doyum oluşuyor. doyum sağlanınca o şey bize zevk vermez hale geliyor.
sizin kafanızda şekillenmiş kalıcı huzur kalıpları var mı ? varsa onlar nelerdir merak ediyorum. sizce kalıcı huzur nasıl elde ediliyor?

en son huzur yaşayalı baya zaman geçti, hatırlamıyorum bile mi diyorsun sende ben gibi
düşünce kalıcı huzurun kapılarını açacak bir anahtar gibi duruyor. ama sorgulamadan kesin bir kanaat oluşturmak istemiyorum.
Yorum