Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çok kötü durumdayım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çok kötü durumdayım

Ben çok Kötü Günler Geçiriyorum. Beni Rahatsiz Eden Olay şu: 30 Yaşinda Erkeğim. Bilinç Altimda Emin Olamadiğim, Tamamen Bulanik Duran çocukluk Döneminde Bir Cinsel Istismara Uğramiş Olma Korkusu Vardi. Ve şüphelendiğim Bir Kişi. Bu şüphe Beni Inanilmaz Rahatsiz Ediyordu. Ve Sonunda Dayanamadim Gidip O Kişiye Böyle Bir Durum Var Mi Diye Uygun Bir Dille Sordum. Ama Kesinlikle Suçlayarak Sormadim. Bu Kişi çevremizde Olan Ailemi De Taniyan Bende 9 Yaş Büyük Biri. Kesinlikle Böyle Bişey Olmadiğini Rahat Olmam Gerektiğini Söyledi. O An Rahatladim. Ama şimdi O Kişiye Karşi Inanilmaz Bir Eziklik Hissediyorum. O Ailemle Ayni Yerde Yaşiyor. Ben Farkli Yerdeyim. Ama Aileme Gittiğimde Mutlaka Göreceğim Biri. Ve ömür Boyu Bu Ezikliği Yaşamaktan Korkuyorum. Böyle Bişey Nasil Aklima Geldi Bilmiyorum. Genel Bir Suçlulukta Duyuyorum Insanlara Ve Aileme Karşi. Bu Yaşadiğimi çok Aşağilayici Bir Durum Gibi Görüyor Ve Utanç Duyuyorum. Durumumu Tarafsiz Bir Gözle Değerlendiremiyorum. Sizden Istediğim Gerçek Görüşleriniz Benle Paylaşmaniz. Siz Böyle Bir Durumda Olsaniz Ne Hissedersiniz?

çok kötü durumdayım

Ben çok Kötü Günler Geçiriyorum. Beni Rahatsiz Eden Olay şu: 30 Yaşinda Erkeğim. Bilinç Altimda Emin Olamadiğim, Tamamen Bulanik Duran çocukluk Döneminde Bir Cinsel Istismara Uğramiş Olma Korkusu Vardi. Ve şüphelendiğim Bir Kişi. Bu şüphe Beni Inanilmaz Rahatsiz Ediyordu. Ve Sonunda Dayanamadim Gidip O Kişiye Böyle Bir Durum Var Mi Diye Uygun Bir Dille Sordum. Ama Kesinlikle Suçlayarak Sormadim. Bu Kişi çevremizde Olan Ailemi De Taniyan Bende 9 Yaş Büyük Biri. Kesinlikle Böyle Bişey Olmadiğini Rahat Olmam Gerektiğini Söyledi. O An Rahatladim. Ama şimdi O Kişiye Karşi Inanilmaz Bir Eziklik Hissediyorum. O Ailemle Ayni Yerde Yaşiyor. Ben Farkli Yerdeyim. Ama Aileme Gittiğimde Mutlaka Göreceğim Biri. Ve ömür Boyu Bu Ezikliği Yaşamaktan Korkuyorum. Böyle Bişey Nasil Aklima Geldi Bilmiyorum. Genel Bir Suçlulukta Duyuyorum Insanlara Ve Aileme Karşi. Bu Yaşadiğimi çok Aşağilayici Bir Durum Gibi Görüyor Ve Utanç Duyuyorum. Durumumu Tarafsiz Bir Gözle Değerlendiremiyorum. Sizden Istediğim Gerçek Görüşleriniz Benle Paylaşmaniz. Siz Böyle Bir Durumda Olsaniz Ne Hissedersiniz?

Yorum

hmm. peki eziklik yaşamana neden olan şey nedir? ona sorduğun sorunun utandırıcılığı mı? onun seni yanlış anlamış olabileceği mi? ona krşı rezil olduğunu düşünmen mi? bu konunun başkalarının kulağına gitme riskinin oluşu mu?
      Last edited by esintili24; 18-05-2010, 02:08 AM.
      ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

bence diğer açtığın başlıkları sil. sadece bu başlıktan devam edelim.
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

cevabınız için teşekkür ederim. yukarıda sorduğunuz soruların tamamı tam yerinde sorular. bunların tamamı korkutuyor beni. yüzüne bakamam gibi geliyor. 3 kez gittim ailemin yanına. onuda gördüm.sıkıntılandım çok.oraya gitmek onu görmeye eşit.küçük bir yer. şimdi keşke sormasaydım diyorum. ama o zamanda sormazsam çıldıracam diyordum. sormadan önceki sıkıntım daha azdı galiba.şimdi bu durumu nasıl aşarım?

Yorum

Merhaba, sırf BJK li olduğun için yazıyorum, bırak çocukluk dönemini şimdiye bak, rahatsız olması gereken kişi sana bunu yapmış olabileceği ihtimali olan kişi, başka derdin yok mu senin, salla, en iyi yolu bu, 1. dereceden akraban dilse dert etme, ne büyük sorunlar var, başka sorun bul kendine çok istiyosan.
            Düşündümde isyan ettirecek kadar, şükredeceklerimde var

Yorum

bende yaşamıştım bu taciz olayını. ama şu şekilde; ben daha küçükken yani ilkokuldayken aptal dayım beni taciz ederdi. o kadar rahatsız olurdumki. anlamıyordum bile. bu böyle benim orta okul zamanıma kadar devam etti.ne evde ne de okulda onla yalnız kalmazdım asla. o dönemler hep kaçardım ondan. o da hep benim yanımda olmaya çalışırdı. nefret ederdim ondan. daha küçüktüm ben, niye beni seçmiştiki bunun için.
              1 sene önce evlendi. artık o tacizler biteli de seneler oluyor. herhangi bir konusu da olmadı sonradan. onunda bazen aklına geliyordur diye tahmin ediyorum. ama küçüktü oda. aramızda fazla yaş farkıda yok. 5 yaş büyük benden. o benim dayım sonuçta. ve o dönemlerde de şimdi de sürekli birlikteyiz. benim psikolojim o yönden daha kötüydü. zamanla geçiyor. sizde de öyle olacağını tahmin ediyorum. siz erkeksiniz ama kadınlar daha çok maruz kalıyor bu duruma.

Yorum

anlıyorum. ben yukarıda da yazdığım gibi net birşey hatırlamıyorum. sadece bir yaşamış olma korkusu ve emin olamama durumu vardı. net hatırladığım birşey değil. sonuçta olsada olmasada ben olmuş gibi yaşadım. erkek olmak durumu daha da zor kılıyor bence. böyle birşey olmuş olma ihtimali daha yaralayıcı erkek olunca. erkeğin karakterini daha çok sarsan bi durum.

Yorum

teşekkür ederim. bunları duymak güzel gerçekten. sorun şurda ama, böyle birşey yokken sanki o kişiyi böyle bişeyle suçlamış gibi oldum. suçlar gibi olmasamda sanki sen bunu yapabilecek karakterde birisin demiş gibi oldum. rahatsızlığım bundan. sormasam çıldıracak kadar kötüydüm. kurt gibi kemirdi beynimi.

Yorum

BJK li, takımdaşım, insan herkesten şüphe edebilir, sormuşsun cevabınıda almışsın, insanlar birbirlerine neler yapıyoda senin kadar rahatsızlık duymuyo, salla, unut, o insanla aranada mesafe koy, zaten bence her insanla, insanın arasında mesafe olmalıdır, yıllar önce olup bitmiş şeyler için şüphe duyup, bu gününü mahvetme, vicdanınla bi süre hesaplaşcan, aslında dinimizde zan etmek günah( kişi hakkında başkalarına ileri geri konuşmak, karakteri vs. konularında ) sen zan etmemişsin gidip direk sormuşsun. Rahat ol
                    Düşündümde isyan ettirecek kadar, şükredeceklerimde var

Yorum

metalica sağol.ve diğer arkadaşlar. insan bazen öyle bir hale geliyor ki içinde bulunduğu hali anlamıyor. dışarıdan bir insan gibi bakamıyor kendi haline. sağlıksız düşünüyor. diğer insanlar bu durmumu dışlar mı yoksa benim haklı ve doğru olduğum yönler var mı, ben tamamen yanlış şeyler yapan dışlanmayı hak eden birimiyim diye tereddüt ediyor. sanki tüm insanlar karşımda olacak diye korkuyor. benim buraya yazmamdaki amacımda bu. başkaları benim durumumda olsa ne hissederdi. bunu merak ettim. ama burada kendimi kandırmak ve toz pembe bakmak da istemem insanların gerçekten ne hissttiğini bilmek isterim. çünkü benim ihtiyacım olan bu. ancak gerçek görüşleri bilip sağlıklı bir değerlendirme yapabilirim. kendimi kandırmak ta istemem karamsar olmak ta.

Yorum

bu sorular tam olarak anlatıyor korkularımı aynen öyle. ve ilaveten o kişi böyle birşey yapmadığı halde sanki ona sende bu potansiyel var dermiş gibi oldum. onu da bu düşünceye itmiş olma korkum.
                        Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                        hmm. peki eziklik yaşamana neden olan şey nedir? ona sorduğun sorunun utandırıcılığı mı? onun seni yanlış anlamış olabileceği mi? ona krşı rezil olduğunu düşünmen mi? bu konunun başkalarının kulağına gitme riskinin oluşu mu?

Yorum

İşleniyor...
                        X