Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dünyada gerçekten iyi ERKEKLER de var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dünyada gerçekten iyi ERKEKLER de var mı?

herkese merhaba..bu soru son zamanlarda çok kafama takılıyor..geçen hafta psikoloğum dünyadaki kötü erkeklerin iki katı kadar iyi erkek var dedi.ben bu sözüne sadece güldüm.çünkü ben iyi erkek olduğuna inanmıyorum.ama bu düşüncemi değiştirmek istiyorum.bu yüzden fikirlerinize ihtiyacım var..
    dünyada başıma gelebilecek en kötü şeyleri karşı cinsimden gördüm babam ben daha bebekmişim beni terk edip gittiğinde.ve ogün bugündür yüzünü bikaç kez gördüm sadece.en büyük darbeyi babamdan yedim yani sonra ilkokul hayatım boyunca ne olduğunu bilmediğim bir şey yaşadım.yıllar sonra o yaşadığım şeyin taciz olduğunu öğrendim..bu yaşadığım ikinci darbeydi..ve tacizin boyutunu hala hatırlamıyorum.çünkü yıllarca böyle birşey yaşamamışım gibi unutmaya çalıştım.neyse..ilk aşkımla hastaneye ilk yattığım gün 14 şubattı o gün ayrıldık..ve tedavi gördüğüm için ilişkimiz koptu diyebilirim..sonra baska biriyle çıkmayı denedim.oda tedavi gördüğüm için benden ayrılmak istediğini söyledi..annem 10 yıl bir adamla birlikte oldu ve o adam benden nefret ediyordu.. nedir bu erkeklerden çektiğim var mıdır dünyada yaşayan iyi erkeklerde?yada nerdedirler?onlara nerden ulaşabilirim vallahi kafama çok takılıyor..teşekkürler şimdiden..

Orjinal yazı sahibi: Hazel82
    tabi ki vardır ama bizim gibilere rast gelmiyordur...
    çekim yasası diye birşey var...bizim ruh hallerimiz iyi olmadığı ve sorunlarla boğuştuğumuz için ve neyi hakettiğimizi düşünüyorsak başımıza o geliyor..
    çünkü ona göre frekans yayıyoruz ve o frekansa uyan kişiler hayatımıza çekiliyor...
    peki bu durumu düzeltemez miyiz? böyle geldi böyle mi gidicek bu durum ?

Yorum

kendimi seviyorum diyelim..bir gün imkansız bişey oldu ve yaşamıma biri girdi..kullandığım ilçaçlar,tedavim..tüm bunları nasıl açıklıycam o insana..benim zor kabul ettiğim bu durumun kabul edilir bir tarafı yok gibi gözüküyor şu an bana..işte bu noktada imkansız bir durum olduğunu düşünüyorum..

Yorum

"dünyada iyi yada kötü diye bir şey yoktur. insan onu düşüncesi ile "iyi" ve "kötü" yapar" der shakespeare
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

seni kabul etmiyorsa zaten sana göre değildir....yani iyi değildir...
          kouyu açarken iyi erkekler demişsin zaten..herhangi bir erkek dememişsin..ama son mesajın herhangi bir erkek der gibi duruyor...
          genelden bahsediyorum..özel biri yok yani..sadece olabilecekleri düşünüyorum..belkide haklısın..gerçekten çekim yasası die bişey vardır bu dünyada..buna inanıp buna göre yaşamayı öğrenmeliyim..

Yorum

yeryüzünde tabiiki iyi erkekler vardır, ama bu seni iyi ye olan bakış açınla ölçülebilen bişey olduğu zaman işler değişiyor, sana göre çok kötü bir erkek bir başkasına göre çok iyi biri olarak görülebilir.

hazel in dediği gibi bazı değişimleri önce kendimizde yapmakta fayda var.
            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 01234
              Herşey karşılıklıdır ,

Ne kadar çok kız var erkekleri baştan çıkaran , onlarıda bir hesap et istersen
              haklısın 01234 öyle kızlarda var tabii..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: esintili24 View Post
                "dünyada iyi yada kötü diye bir şey yoktur. insan onu düşüncesi ile "iyi" ve "kötü" yapar" der shakespeare
                belkide haklısın.ama yaşadıklarım gerçekten çok canımı yaktığı için genel olarak erkeklerin kötü olduğunu düşünüyorum..yoksa kötü bir niyetim yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                  yeryüzünde tabiiki iyi erkekler vardır, ama bu seni iyi ye olan bakış açınla ölçülebilen bişey olduğu zaman işler değişiyor, sana göre çok kötü bir erkek bir başkasına göre çok iyi biri olarak görülebilir.

hazel in dediği gibi bazı değişimleri önce kendimizde yapmakta fayda var.
                  işe kendimden yola çıkarak başlamaktan baska çare yok galiba..

Yorum

evet herkesin iyi den anladığı şey farklıdır....konuyu açan arkadaşımız öncelikle kendisine göre iyi erkek nedir..bunu tanımlaması lazım...belirli bir tanıma sahip değilse karşısına iyi biri de çıksa iyi olduğunu anlamayacaktır...
                    mesela atıyorum beni hergün arayan erkek iyidir diyebilirsin...yada bana çiçek alan erkek iyidir diyebilirsin vesaire vesaire....senin gözünde iyi olması için ne gibi özelliklere sahip olması lazım onları belirle önce...
                    iyi kelimesi her tarafa çekilebilir geniş bir ifade...
                    ya ben bu cümleden bu kadarını yazamazdım helal sana
                    ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

ya ben bu cümleden bu kadarını yazamazdım helal sana
                      esintili24 biraz daha açabilir misin ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
                        belkide haklısın.ama yaşadıklarım gerçekten çok canımı yaktığı için genel olarak erkeklerin kötü olduğunu düşünüyorum..yoksa kötü bir niyetim yok
                        bir cuval içinde bulunan bir elmanın tadı iğrençse hepsi iğrençtir diyebilir misin?

Yorum

bir cuval içinde bulunan bir elmanın tadı iğrençse hepsi iğrençtir diyebilir misin?
                          diyemem.. şuanki düşüncelerimin bir ön yargı olduğunu biliyorum.zaten düşüncelerimi değiştirmeye karar verdiğim için buraya yazıp fikirlerinizi almaya ihtiyaç duydum

Yorum

Karşında duruyor
                            tüh..nasıl göremedim

Yorum

Ya bırakın allah aşkına ,

Kadınlar aza kanaat etmez , hep daha iyisii ister

Önce iyi erkek ister ,

sonra başka yönlerdende iyi erkek ister

Bu kadın içinde erkek içinde böle ,

İyi insan arıyosanız bulursunuz , ama yok bulamıyorum diyorsanız o sizin bulmak istemeyişinizdendir
                              son noktayı koydun 01234 tebriklerrr

Yorum

İşleniyor...
                              X