Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kadimlere Ne oldu? nerdesiniz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kadimlere Ne oldu? nerdesiniz?

bence eskilerin olmayışı ,diğer eski yada yakın üyeleri etkiliyor...
    eskilerden birkaç destek sözü ,kelime duymak iyi geliyordu bana...HİÇ OLMAZSA GÜNÜ KURTARIYORDUM.
    işte bu kadar berbat hissetmek adeta bana, sanki hakkım değilmiş gibi geliyor.
    aslında hiçkimsenin hakkı değil kötü hissetmek..başka bir açıdan bakınca kadimlerin başına kötü şeyler geldiği şüphesi ve daha kötü bir duygu hali çökertiyor beni.....
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Kadimlerin başına bişi gelmemiştir rahat ol.. Herkesin kendine göre işleri var : )
    Ben burdayım.... : )

Yorum

merhaba Denizperisi .yoksa sende nick değiştirenlerdenmisin? haliyle tanıyamadım.
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

eskisi gibi aktif olmasakda burdayız aslında..bazen gidiyoruz ,sonra geliyoruz ,arada yazıyoruz arada uzaktan izliyoruz...bir şekilde buralardayız kısacası..
        hayat da acısıyla tatlısıyla devam ediyor ..başımıza kötü şeylerde gelse ,yaşıycaz ..tutunucaz bir ucundan hayata .

Yorum

çocuklar ve yaz olunca eskisi kadar ,depresif bir şekilde pc de takılamıyorsun.ilaç kullanmaya devam edip kendimizi hayatın içine bırakıyoruz.zaman zaman nöbetler gelsede devam...
          gothica sanal değilde ,gerçek hayattan dostlar edinsen ,bazen insana bir tanesi bile yetiyor haftanın 1-2 günü, beraber vakit geçirseniz dahi sana yetiyor.tabi kaliteli bir dostluktan bahsediyorum.

Yorum

İşleniyor...
          X