Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkes bunu İstemiyor MU?????

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Herkes bunu İstemiyor MU?????

Benim farkettiğim Olguya göre Kötülerde İyilerde bunu istiyor...!!!
    Sonuçta Olacak Pozitif şeyler .
    yani her iki tarafında istediği bu...( Göyaa)
    Böyle bakınca ,pozitif olgular etrafı sarıp ,olumlu gelişmelerle insanlığı güzelleştirmemelimi???
    Ama olmuyor !!! neden sizce???
    burda asıl sorun nedir ????? Bunu Çözsek İşte her şey hallolur sanırım:!!!
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Çünkü pozitif olgular kişilerin çıkarlarına göre değişiyor. Senin için şirkette müdür pozisyonuna yükselmek bir pozitif olguyken yerinden ettiğin kişi için bir negatif olgudur.
    Without You I'm Nothing

K M
    Aşk demek sen demek
    Sen demek ben demek..

Yorum

ayyy pozitiflikten nefret ediyorum bazen.... pozitif düşün olur... pozitif düşün aklından şunu bunu çıkar... bu kadar pozitiflik mantıklı gelmiyor bana...
      hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

pozitiflik derken herşeyi pollyannacılığa dökmek gerçekten zor ama bardağın dolu tarafını arada görmek insanı bi nebze olsun rahatlatıyor be ya..

Yorum

bence Polyannacılık ;etrafınızda "caniler" yoksa ,oda "Belki" faydalı olur.bunu daha önceleri anlatmıştım ben..
          Plasebo etkisi"telkin" diye bir olgu var .Ancak bu şeyinde kişiye faydalı olması için ;kişinin ve ortamın uygun olması gerekir..
          Ama bazıları bu ortamı sağlamayı başarıp,düzelebiliyor.elbette bunun için de bolca maddi imkan lazım...!!
          Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

İşleniyor...
          X